Sivut

2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja sen ensimmäinen päivä

Vuosi on nyt sitten vaihtunut, 2011 jää taakse ja edessä on vuosi 2012. Juhlittiin uutta vuotta kaverin luona aika isolla poppoolla, ihan hauskaa oli ja vältyttiin jopa kauheelta draamalta ja muilta vastoinkäymisiltä! Meininki oli ehkä vähän liian ryyppäystä mun makuun, oisin kaivannut vähän enemmän yhdessäoloa ja ohjelmaa, mutta kyllähän se noinkin menee! =) Sain sentään uuden vuoden pusun... Hih.

Hyvää uutta vuotta! =)

Tänään vietin ekan päivän sit vaan lepäilemällä ja kävin ratsastamassa Lennin. Mun piti eilenkin ratsastaa se, mutta tuli vähän kiire niin en sit oikeen kunnolla kerennyt. Tänään otin sitten gramaanit, kun ajattelin, että poika saattaisi pikku pakkasesta ja vapaasti saada vähän ylimääräistä energiaa. Koko remmit oli kuitenkin ihan turhat, Lenni oli lunkisti ja jopa vähän laiska pohkeelle. Ei tehty kummempia, käynnissä ja ravissa muutamat siirtymät ja laukassa vähän temponvaihteluja. Ihan kivasti meni, vaikka Lenni vähän painoi kädelle, jota se yleensä gramaaneiden kanssa tekee, mutta ei se niin nuukaa ole!

Lenni sanoo moi!



Ens viikko onkin sit melko hevostäyteinen, maanantai ja keskiviikko menee töissä, mutta muuten tallilla! Tiistaina Lenneilemään, torstaina Pedantiin, perjantaina kisat, lauantaina Matin valmennus jos saadaan ryhmät kasaan ja sunnuntaina vielä Lennillä. Ei tähän hätään muuta! Kolme lukijaa puuttuu vielä ratsastusvarustepostauksesta, eli liittymään vaan! =)

7 kommenttia:

  1. No joo, mut ei se silti tos Lennin harjotusravissa mikään erikoisen hyvä oo :D

    VastaaPoista
  2. Ootpas kaunis tuossa ylimmässä kuvassa!!!

    VastaaPoista
  3. Moikka myös Lennille! :D

    VastaaPoista
  4. ratsastas tosi kivannäköisesti ! (:

    VastaaPoista
  5. Kiitti, tosi kiva kuulla :) vaikkei tuo video ehkä mikään paras mahdollinen ole :D

    VastaaPoista