Sivut

11. tammikuuta 2012

Tilannekatsaus alkuviikosta

Noniin, muutaman päivän hiljaiselon jälkeen, täällä ollaan. Viikko on lähtenyt ihan perusmeiningillä liikkeelle, maanantai ja tiistai meni töissä ja sen sellaista. Maanantaina mun tai no mun ja meidän äitin piti mennä salille, mutta kun äiti pääsi maanantaina töisä ja heräsin kasilta hakemaan sitä satamasta, niin sen jälkeen olikin pakko mennä takaisin nukkumaan, sit herättiin myöhään eikä sitä enää jaksanut kiirehtiä, kun piti töihinkin mennä...

Tiistaina töiden jälkeen kävin ratsastamassa Lennin, ei ihmeempiä, askellajit läpi ja vähän ympyrällä työskentelyä. Poika oli ihmeen laiska eikä oikein jaksanut liikkua eteen, mutta lopussa alkoi moottorikin vihdoin käydä. Illalla menin sit Lindan kanssa leffaan katsomaan Sherlock Holmes: A Game of Shadows-elokuvaa, joka oli muuten ihan pirun hyvä! Suosittelen lämpimästi =)




Tänään keskiviikkona mulla oli sitten vapaa päivä, ei töitä eikä heppastelua ja ajattelin, et tänään teenkin sit paljon kaikkee hyödyllistä! Huone pitäisi siivota, raivata yks kaappi lukiokirjoista, aloittaa pääsykokeisiin lukeminen, palauttaa kirjoja kirjastoon... No, enhän mä tehnyt mitään noista. Kolmeen asti hengailin koneella yöpuku päällä, kunnes lähettiin äitin kanssa salille. Olin alkuun 10 min juoksumatolla, ja sit mentiin Bodybalance tunnille, joka on yhdistelmä jooga-, pilates- ja taijiliikkeistä. Kiva tunti oli ja oikein sopiva jonkun toisen treenin päälle, tai jos haluu pitää rauhallisemman päivän, nyt jäi vähän sellanen fiilis, ettei tullut tehtyä mitään, kun en oikein osannut odottaa kuinka rankka tunti on tulossa ja mitä sitä ennen uskaltaa tehdä!

Jepa jee, huomenna taas salille ja illalla Pedantiin tunnille, saatte sit vähän kiinnostavamman postauksenkin, kun äiti saa tulla kuvaamaan x) Ei tähän hätään muuta, anteeksi nyt tylsästä postauksesta, mutta pitäähän sitä jotain tänne päivitellä! Huomiseen, tai viimeistään perjantaihin =)

PS. lisäsin blogini Blogloviniin, jota kautta pystyt seuraamaan sitä ilman Google-tiliä. Seuraa Bloglovinin kautta klikkaalla oikean reunan kuvaketta.

2 kommenttia:

  1. Mitä sä meinaat tehdä sen jälkeen kun Pedantissa loppuu tunnit?

    VastaaPoista
  2. En tiiä viel... Yks vaihtoehto on mielessä mut en tiedä onnistuuks se nii meen varmaan TR:n puolel takasin sit ku sinne mahtuu :/

    VastaaPoista