Sivut

31. tammikuuta 2012

Turhaa lätinää vol.5

Jau, viikko uusi viikko taas vierähtynyt liikkeelle. Maanantai meni töissä, jonka jälkeen kaverini Senja tuli meille ja oltiin vaan ja istuttiin. Sitten saatiinkin loistava idea, että lähdetäänpäs Forteen (baariin)! No, kävin sitten nopeasti suihkussa ja mentiin Senjan luo valmistautumaan ja suunnattiin sitten myöhemmin keskustaan. Mulla oli enää muutama kymppi rahaa jäljellä, Senjalla ei ollut ollenkaan, baarissa oli ehkä yhteensä 20 ihmistä, ei ketään tuttuja ja meillä loppui rahat. Lähdettiin jo sitten heti muutaman tunnin päästä pois, mutta ainakin meillä oli kotiin kävelymatkalla hauskaa! Menin siis Senjalle yöksi.

No joo ketään ei varmaan kiinnostanut. Tänään aamulla käytiin sitten Hesessä aamupalalla ja tulin kotiin. Käytiin äitin kanssa kaupassa, ja samalla Lindexillä katsomassa alusvaatteita. Ei siellä mitään hienoja ollut, mutta löysin kivan viininpunaisen neuleen kympillä. Kiitti äitille siitä! Tarkoituksena oli vielä lähteä salille, mutta ei tästä mitään tule. Oon vaan istunut koneella ja kuolannut taas vaihteeksi ratsastuskamoja koneelta.

Vaikka halveksun edelleen tätä Kingsland- ja muuta merkkipelleilyä, oon silti jostain kumman syystä nyt useamman kerran päätynyt selailemaan KL:n sivuja ja kylläpäs sieltä nyt tuntuukin löytyvän kaikkea kivaa! Erityisesti tykästyin Lovita kisapaitaan ruskeana! Siihen sitten löytyy yhteensopiva ihana valkoinen estehuopa ruskeilla kanteilla, jos noi jostain löydän niin varmasti ostan!!!!! Vaikkei omaa heppaa (vielä) olekaan, mutta voidaan sitten Lennin kanssa olla KL-pellejä siihen asti.

Jees... Ei tässä taas muuta, piti vähän tulla jotain turisemaan teidän "iloksenne"! Huomenna olisi tarkoitus hypätä Lennin kanssa, mutta saa nyt nähdä, kuinka paljon mahtaa olla pakkasta. Tällä hetkellä näyttää -15 astetta, ja on ilmeisesti vaan kylmenemään päin. Mutta tästä lisää huomenna, voi olla, että saan jopa vähän jotain kuva- ja/tai videomateriaalia! Palaillaan =)

2 kommenttia:

  1. kiva blogi :)
    käy kurkkaaa mun blogi & liity ihmees lukijaks http://someonelikeu-ssanni.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitti! =) Käyn tsekkaamassa ;)

    VastaaPoista