Sivut

5. tammikuuta 2012

Kuntoilua ja heppailua

Tein siis tosiaan uudenvuodenlupauksen, et aloitan laihiksen, tai no oikeestaan vaan kuntoilun, knu ei mulla nyt niin paljoo ylimääräistä ole, että tätä ihan laihikseksi voi sanoa. Mutta pientä kiinteytystä ja kunnon kohkotusta ainakin! Ostettiin äitin kanssa Citydealista kuukauden salitreenit, joka onkin nyt hyvä sysäys t'm'n lupauksen pitämisen suhteen! Tällä kertaa ollaan oltu jo kaks kertaa salilla, ja kyllä sen jälkeen on vaan hyvä olo, eikä tiistainakaan ollut yhtään huono omatunto, kun käytiin kebulla salin jälkeen! :D

Tiistaina kävin myös ratsastamassa Lennin ihan pikaisesti, otin vaan rennosti askellajit läpi. Poika tuntuikin itseasiassa ihan hyvältä ja rennolta, niin mitä sitä sit sen enempää vänkäämään =) Lauantaina mennään sit taas Matin valmennukseen, tällä kertaa meillä onkin vaan puomeja ja kavalettijumppaa, joka ei kyllä ainakaan pahaa tee.

Keskiviikko meni solkussa käyden ja koko ilta töissä, ja tänään olin Pedantissa tunnilla, Veikko alla. Alkuun tultiin pääty-ympyrällä kahta kavalettia molempiin suuntiin, sitten keskihalkaisijalla olvenaa innaria, jonka jälkeen seis, vasemmalle, ympyrä, uudestaan innari ja seis, josta oikealle. Seuraavana oli vesi-pysty-linja, jonka jälkeen vielä kahden askeleen pysty-okseri sarja, ja lopuksi kaikki hypättiin ratana. Alkuverkassa Veikko oli ihan helkutin vahvana, mutta rauhottui tunnin edetessä ja oli oikein kiva. Hyvillä mielin huomisiin kisoihin, jossa hypätään 90cm =) Videossa on nyt vähän tollaisia sumeita pätkiä ja muutenkin aika pikselimössöä, kun oon onnistunut jotenkin säätämään ton videotiedostomuuntimen kanssa sillee, ettei se oikein toimi... No mutta näättepähän jotain!



Viikonloppu meneekin sit kokonaan heppaillessa, eikä varmaan oikein muuta! Huomenna tai viimeistään viikonloppuna palaillaan kisapostauksen kera, siihen asti, terze!

4 kommenttia:

  1. Olispa itelläki motivaatiota käydä salilla kiinteytysmielessä mut se aina vähän jää. Ootan innolla kisapostausta! :)

    VastaaPoista
  2. No niin mullakin, mut nyt on pakko käydä, kun on etukäteen maksanu :D Koko rahalla kaikki irti!!!

    VastaaPoista
  3. olisipa tässä tykkää-painike! :D

    VastaaPoista