Sivut

26. tammikuuta 2012

Lenni the supermodel

Kävin tänään ratsastamassa Lennin ja otin siitä taas vähän tarhassa kuvia. Poika olikin aika kiinnostunut kamerasta ja tuli kivasti "poseeraamaan" turpa kiinni kamerassa. Hölmöläinen.

Täs mä katon kohtalokkaasti tyhjyyteen...

Näyttääks mun turpa isolta täs kuvas???


Mentiin tänään aika paljon samoja juttuja, kuin viime viikon tunnilla ja yritin kiinnittää samoihin asioihin huomiota. Lenni toimikin ihan kivasti, mutta välillä se hermostui vääntämiseen ja sai kiukuttelukohtauksen. Työskentelin aika kauan käynnissä, mulle käy usein niin, että kävelen vain alkukäynnit ja sit en jaksa enää keskittyä siihen käynnissä työskentelyyn, kun se tuntuu vaan sellaselta junnaamiselta. Tänään kuitenkin mentiin varmaan puoli tuntia ennen kuin lähdettiin edes ravailemaan. Ravissa työskenneltiin ympyröillä ja keskityin siihen, että hevonen odottaa eikä juokse alta pois, ja ympyröillä oikeasti kääntyy eikä vaan juokse ympyrää miten sattuu. Laukassa sama juttu noilla ympyröillä ja oikein kunnolla eteen kevyessä istunnassa. Sitten poika laukkasi oikein kivasti, pyöreästi ja rennosti, ja lopuksi ravailut eteen-alas.

Nyt Pedantiin estetunnille, toivottavasti joku tulisi kuvaamaan, kun tänään on mun viimeinen tunti Veikolla (oletan, että menen sillä?)! Palaillaan illalla tai huomenissa viimeistään!

2 kommenttia: