Sivut

22. tammikuuta 2012

Kisailua haikeissa tunnelmissa

Tänään oli siis Pedantissa ne harkkaestekisat, hyppäsin Veikolla metrin. Tämä olikin mun eka metri, ja samalla mun ja Veikon viimeiset yhteiset kisat =( Harmittaa kyllä paljon, kun yhteistyö jää kesken, meillä on nimittäin sujunut aikas kivasti Veikon kanssa. No mutta, sama duuni sitten seuraavan hevosen kanssa! Ja Lennin =)

Mutta asiaan, verkassa Veikko oli ihan jees, ei mitään ihmeellistä. Se on ollut selästä vähän kipeä ilmeisesti epäsopivan satulan kanssa, ja oli tänäänkin ekassa verkassa aika jäykkä aluksi, mutta rentoitui kyllä, kun vähän lämpeni ja vetreytyi selästä. Otin verkassa aika monta hyppyä, halusin saada hyvän tuntuman esteisiin, kun ei olla tunnilla hetkeen hypätty niin isoa, ettei sitten radalla tule yllätyksiä. Saatiin ihan ok hyppyjä, muutama meni vähän metsään, mutta hyvillä mielin lähdettiin radalle.

Kaikki kuvat kiitos ja (c) Janita Tiainen!

Sehän näyttää ihan hevoselta!

Verkasta

Veikon "nyt mennään!!"-ilme

 Rata oli helppo seitsemän esteen rata, ja päästiin maaliin puhtaasti ja melko siististi. Olin tosi tyytyväinen, vaikka ekalla esteellä Veikolta lensi oikeesta etusesta kenkä hevon kuuseen, kaikki meni kuitenkin hyvin. Kolmosella Veikko vähän kolisteli, ja kutoselle kaarrettiin vähän liian tiukasti, mutta muuten ok. Videolta sen taas näätte. Ja katsokaapa oikein tarkasti, niin näätte kun se kenkä lentää ykkösen jälkeen. Ja meitsi järkevän kuuloisena huutelen että meiltä tais tippua kenkä... XD









Että sellaiset kisat tänään. No, ainakin jäi hyvät fiilikset ekasta metristäni ja meidän vikoista kisoista. Toivottavasti alkaisi Lenninkin kanssa sujua näin kivasti. Eipä tähän hätään sitten taas muuta. Ens viikolla meenkin ilmeisesti vasta torstaina ratsastamaan, maanantaina oon töissä, ja sitten mulla onkin pari päivää aikaa taas laiskotella! No ei, nyt oikeasti aion tehdä jotain hyödyllistä. Tai ainakin käyn salilla! Jeps, mutta hyvää sunnuntai-iltaa ja vaalivalvojaisia! Ja hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia: