Sivut

22. tammikuuta 2012

Näillä minä harrastan

Noniin, vihdoin se varustepostaus! Tämä ei nyt sitten ole kummoinen, eli älkää odottako liikoja. En jaksanut kuvata mitään pikkujuttuja, kuten kannuksia, sukkia, hanskoja yms. koska ne on kätketty ympäri ämpäri taloa, ja olisi mennyt ikuisuus etsiä ne kaikki. Mutta joo, tässä tulee!

Otetaan nyt ensin vaikka housut. Niitä multa löytyy viidet, muutamia käytän useiten ja muutamia taas en juuri ollenkaan.


Ykköset on lempparini, Horzen farkkuratsarit, hyvät jalassa ja oivat erityisesti hypätessä! Ja ihan sairaan hyvännäköset, ainakin omasta mielestäni =) Kakkoset on Pikeurin kokopaikkaiset housut, on oikeesti vähän vaaleammat, kuin kuvassa. Hyvät jalassa ja tarpeeksi tiukat, näistäkin tykkään! Kolmoset on sit taas ihan kamalat, jotkut ikivanhat CRW:n housut, mutta noi on kuitenkin ihan kivat jalassa, ja näin talvella tosi hyvät, kun ovat vähän paksummat ja väljemmät, niin mahtuu pitkiksetkin hyvin alle! Noista nelosista en edes tiedä mistä ne on, enkä oikeastaan käytä niitä, mutta on kuitenkin ihan hyvät varahousut. Vitoset on sitten uusin hankinta, Mountain Horsen polvipaikkaiset kisahousut ensi kauden koitoksiin =) Ihan superit jalassa, materiaali on jotain tosi pehmeetä ja joustavaa, tuntuu ihan trikoolegginsseiltä jalassa! Ja istuu ihan täydellisesti ja on just sopivan pituset. I like!

Ratsastaessa käytän yleensä ihan tavallisia huppareita ja svetareita, en ole siis mikään merkkifriikki, että kaikkien täytyy olla jotain oikeeta ratsastusmerkkiä. Oikeestaan mulla on vaan kaksi hupparia jotka on sitä oikeeta ratsastusmerkkiä, niin kuvasin nyt vaan ne. En mä niitä muitakaan kyllä oikeastaan muualla kuin tallilla käytä, mutta what ever! En myöskään kuvannut mun talvitallitakkia, koska se on ihan sairaan ruma, ja sekin on vaan joku vanha laskettelutakki.


Ensimmäisenä tuo Horzen "verska"takki, ei oo mikään lämmin, sopii parhaiten loppukevään ja/tai alkusyksyn ratsastuksiin. Sitten IHANA Kingslandin neulehuppari, tätä toivoin joululahjaksi, mutten saanut. Tämä on siis toinen eilisen uusista hankinnoista ja tykkään ihan sairaasti <3 Oli ihan älyttömän hintainen alennuksessakin, mutta on tuo myös hieno ja lämmin.

Sitten saappaat. Mulla on kahdet saappaat, talvi- ja kesä, ja niitä tulee sitten käytettyä lämpötilan mukaan.


Ekana Hööksin runokilpailusta (:D) voitetut nahkasaappaat söpöillä blingeillä. Nämä on ihan hyvät estepainotteiset perussaappaat, nahka on tosi pehmeetä ja saappaat sopivan napakat. Noi on nyt ollut mulla vuoden käytössä, vetskari on pitänyt kerran vaihtaa, ja pohkeen sisäpuolelta nahka on kulunut sileäksi, mutta muuten on kestänyt ihan hyvin. Sitten tokassa kuvassa (joka onkin näköjään ihan sumea, otin vaan nopeasti kuvat enkä jaksanut lähteä enää uudestaan kuvailemaan) Mountain Horsen talvisaappaat, ovat muuten ihan sairaan hyvät ja lämpimät! Ja noi on vielä talvisaappaiksi mun mielestä ihan järkevän näköisetkin. Tonne kun laittaa paksun villasukan, niin pärjää kovillakin pakkasilla. Suosittelen ehdottomasti hyviä talvisaappaita etsivälle.

Sitten on vielä kypärä, mulla on Euroliten ihan tavallinen peruskypärä, ihan hyvin oon pärjännyt ilman naurettavan kalliita GPA:ita sun muita. Ja mun mielestä tällainen yksinkertainen kypärä on paljon paremman näköinen, kuin esimerkiksi se GPA:n Speed Air (?) tai joku, mikä näyttää ihan avaruusalukselta ja on ihan hemmetin ruma.



Jees, siinä nyt kaikki oleellisimmat, kuten sanottu niin en mistään pikkusälästä jaksanut ottaa kuvia. Ratsastussukkia siis löytyy pieni kasa, hanskojakin on jonkun verran, tällä hetkellä käytän jotain äitin tallilta löytämiä nahkaisia hanskoja, jotka on ihan hitsit hyvät! Eli kiitos vaan sille, ketä joskus olet ne tallille unohtanut :D Kannuksia löytyy pallopäiset ja "tavalliset" ja niitä käytän tarpeen vaatiessa. Raippaa en sitten taidakaan omistaa, kun en oikeastaan käytä, paitsi Lennillä.

Nyt hankintalistalla olisi vielä kunnon (hieno) talvitakki heppasteluun, kisapaita/paitoja ja kun jossain vaiheessa noi saappaat kuluu loppuun, uudet. Haaveilen Petrien Meredith-saappaista, mutta niissä on hintaa kyllä sen verran, että täytyy varmaan tyytyä johonkin edullisempiin. Joku toppaliivi olisi myös kiva. Kaipa näitäkin tulee sitten hankittua pikku hiljaa =)

Toivottavasti tykkäsitte, seuraavaksi tämän päivän kisapostauksen pariin!

2 kommenttia:

  1. hahah, mä oon kyl samaa mieltä, että mitä kalliimpi kypärä, sitä hassumpi sen ulkonäkö on. :) mutta toki ei kaikki mitään hassunäköisiä oo, itsekin tykkään kans sellaist perus-tyylisest kypäräst :) mullaki o kans euroliten kypärä :D
    muuten kiva postaus tää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah jep, enkä usko et ne nyt NIIN paljon turvallisempia voi olla... Eurolite riittää meille ihan hyvin ;) Ja kiitti! =)

      Poista