Sivut

19. tammikuuta 2012

Höpöttelyä alkuviikosta

Noniin, taas vaihteeksi saan aikaiseksi kirjoiteltua jotain kunnollista tänne! Tai no kunnollista ja kunnollista, mutta eniveis! Mulla onkin ollut oikein kuntoviikko, oon nyt liikkunut joka päivä enemmän tai vähemmän. Maanantaina kävelin töihin ja takaisin, tiistaina kävin salilla ja ratsastamassa Lennin, ihan perussettiä taas, perjantaina eli huomenna mennään tunnille, niin päästään kunnolla hommiin. Keskiviikkona kävelin taas töihin, ja tänään torstaina oltiin äitin kanssa salilla ja illalla ratsastamassa! Huomenna vielä sinne koulutunnille Lennin kanssa, ja siihen päälle vielä Bodypump tai kahvakuula! Sit viikonloppuna lepään ja possutan ansaitusti! x)

Tänään olin siis Pedantissa estetunnilla Veikolla, sijainen piti taas tunnin, mutta tunti oli oikeastaan tosi hyvä ja menikin vielä aikas hyvin! Alkuun hypättiin tehtävää, johon tultiin sisään oikeasta kierroksesta ykköselle (katso kuva, tein hienon ratapiirroksen), ulos oikealta ja päädyn kautta kakkoselle, ulos vasemmalta. Tätä tultiin muutaman kerran korottaen, jonka jälkeen tehtävään lisättiin vielä kolmonen ja nelonen, ja vielä ykkönen uudestaan. Tätä pikkurataa hypättiin muutaman kerran, ja viimeinen kerta olikin aika nappisuoritus, vaikka itse sanonkin!




Nyt sunnuntaina onkin Pedantissa ne harkkaestekisat, mennään Veikon kanssa hyppäämään eka metrini =) Hyvillä mielin ollaan menossa, kun on Voten kanssa sujunut niin kivasti, eikä niillä loikilla sillä 10 sentillä paljon väliä ole.

<3

Kuten sanottu, se varustepostaus tulee vielä tämän viikon aikana, ja sunnuntaina tulee ainakin kisapostausta. Huomiselle koulutunnille en taida saada ketään kuvaajaa =( Mutta eipä tässä muuta, ensi kertaan!

4 kommenttia:

  1. tsemppiä sitten su kisoihin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! :) harmi kun ette pääse :(

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näköinen blogi sinulla :)

    http://team-n-l.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnu! =) Liity toki lukijaksi jos sisältökin vakuuttaa ;) Käyn tsekkaamassa blogisi! =)

      Poista