Sivut

29. tammikuuta 2012

Ja sellanen viikonloppu...

Viikonloppua on taas vietetty sekavissa tunnelmissa... Perjantaina kävin aamulla vaan salilla ja sit illaksi töihin, enkä sit jaksanut enää töiden jälkeen tehdä mitään. Eilen lauantaina lojuin vaan aamupäivän, kunnes lähdettiin iskän ja siskon kanssa taas kantapaikkaamme Siipiravintolaan syömään. Sieltä suoraan vanhan kaverini Aman luokse viinille ja katsomaan Putousta, jonka jälkeen baanalle. Draamalta ei taaskaan vältytty, ja iltani loppui taas ikävissä merkeissä. Tyhmä kun on, ei voi kuin itseä syyttää. Ei voi kyllä myöskään kuin ihmetella, kuinka sairaita ne rakkaimmat ihmiset voi olla. No mutta ei tästä sen enempää, en halua liikaa avautua! Alkuilta oli kuitenkin kiva, ja oli ihanaa nähdä Amaa pitkästä aikaa, kun ei olla aikoihin vietetty aikaa yhdessä!

Tänään sunnuntaina kävin sitten ratsastamassa Lennin, ja mentiinkin maastoon! En ole ikinä ollut Lennin kanssa maastossa, enkä oikeestaan muutenkaan moneen vuoteen, niin oli aika ihanaa vaihtelua. Ilma oli ihan täydellinen, pakkasta vähän alle 10 astetta ja aurinko paistoi. Käytiin ensin kentällä ravailemassa ja laukkaamassa hetki, ja käppäiltiin sitten läheiselle pellolle hetkeksi pyörimään, josta vielä mentiin pientä metsäpolkua jonkin matkaa, kunnes käännyttiin takaisin. En oikein tunne tuolta mitään reittejä, joten en uskaltanut kauhean pitkälle sitä polkua jatkaa, mutta pääsinpähän kuitenkin vähän samoilemaan!





Ens viikoksi ei olekaan mitään kummepia suunnitelmia, vaan töitä heppastelua ja salilla käyntiä. Ja töiden hakua!!!! Etsin nyt siis uutta työpaikkaa, kun tän hetkisessä paikassa saan niin vähän vuoroja, vain 2-3 viikossa, ja mulla on tässä kumminkin ainakin puol vuotta vielä "luppoaikaa". Kokopäivä työ olisi siis etsinnässä, että sais pientä pesämunaa kerättyä, ja kai täältä himastakin täytyy joskus muuttaa pois :D Ja tietysti kerätä heppakassaa... Kyllähän mä tämän hetkisillä tuloilla pärjään oikein mainiosti, kun kerran kotona vielä asun, mutta alkaa vähän tämä laiskottelu ja päivärytmin epäsäännöllisyys muutenkin kyllästyttää.

Mutta siis joo. Niitä postausehdotuksia saa sit edelleen laittaa oikein mielellään, ens viikostakin kun on tulossa aika tapahtumaköyhä. Mutta palaillaa alkuviikosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti