Sivut

15. tammikuuta 2012

Sunnuntain turinat

Jepskukkuu, taas on yksi viikko takana päin ja viikonloppua vietelty. Perjantaina olin viiteen asti töissä, ja sit käytiinkin äitin ja iskän kanssa vuokraamassa leffa ja olin vaan kotona. Lauantaina kävin ratsastamassa Lennin, ja otin siitä vähän tarhassa kuvia! Lenni oli ratsastaessa aika pölö, kun tuuli kovin ja maneesissa paukkui. Se oli kokoajan lähtemässä ja keskittyi kaikkeen muuhun paitsi työskentelyyn. Yritin sit vaan saada sitä kuulolle, pyysin oikeen kunnolla eteen ja työskentelemään, kyllä se hetkittäin kuunteli ja vähän rentoutui, mutta taas kun vähän pamahti niin kaikki unohtui ja mentiin pää pystyssä kuulostellen. Lopuksi kuitenkin kun tulin maastakäsin taluttamaan loppukäynnit, poika oli ihan rento eikä enää välittänyt paukkeesta. Pölö hevonen.

Moi =)

Vähän piti lennättää perää kun tuuli niin kovaa!

Lennin tavallista kiukuttelua

Lauantai-illalla meikä vaihtoikin viihteelle, menin kaverini Senjan luo "etkoille" ja siitä Amarilloon, hauskaa oli ja niin edelleen, kiitosta Senjalle vaan seurasta! Tänään sunnuntaina en sit taaskaan ole tehnyt mitään, vitsi mä oon kyllä tehokas... Ei voi mitään, ja sitä paitsi "Älä tee tänään mitään, minkä voit jättää huomennakin tekemättä"... No joo... Kai sitä jossain vaiheessa täytyy olla itseään niskasta kiinni!

Eipä tässä taas muuta, huomasittekin varmaan, että muutin taas ulkoasua hieman, mitäs tykkäätte? Ens viikolla ei taaskaan taida olla mitään erikoista tiedossa, paitsi mennään ehkä Lennin kanssa koulutunnille, ja sunnuntaina on Pedantissa harkkaestekisat. Mutta palaillaan niihin sitten taas!

5 kommenttia:

  1. lenni vaikuttaa kovin suloiselle! :)

    http://heppatyttoheli.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Moi! Tosi kiva blogi sulla. Löysin tänne ht.netin kautta ja pakko oli alkaa lukijaksi.

    Oma blogini: http://workingwithmaster.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Kiva ulkoasu blogillasi!!! Lisäksi talviset kuvat Lennistä ovat tosi kivoja. T. antero anonyymi

    VastaaPoista
  4. Rosse, kiitos paljon! :) käyn tsekkaamassa blogisi.
    "antero"... Tack :D

    VastaaPoista