Sivut

29. joulukuuta 2011

Kinkun sulattelua

Anteeksi tästä muutaman päivän hiljaiselosta, mutta en oo alkuviikosta oikeen mitään kummempia tehnyt! Joulu  on nyt vähän niinkuin ohi ja välipäiviä elellään. Tiistaina heti tietty alennusmyynteihin, Gina Tricotista tarttui yllättäen mukaan parit kivat; punaiset housut, musta "lepakkopaita" ja harmaat paksut legginssit. Kävin myös siellä Reunoksella kattomassa, mutta ei siellä ollut mitään hyviä alennuksia vielä, niin ostin sieltä sit vaan kannusremmit.

Keskiviikkona kävin nopeesti Myllyssä, ja sieltäkin ostin vaan Ginasta jotain... Vihaan sitä kauppaa kun siellä on niin ihania vaatteita!!!!! Ostin siis viininpunaisen paljettiristitopin, sit sellaisen "läpinäkyvän" mustan, vähän hienomman paidan ja sormuksia. En nyt oo jaksanut ottaa mistään kuvia, mutta tuskin haittaa! Illalla menin sit vaan töihin.

Tänään torstaina olin Pedantissa tunnilla, ja sainkin taas luottoratsuni Veikon. Sijainen piti tunnin, tällä kertaa kylläkin ihan hyvän. Alkuun hypättiin pientä ristikkoa, jonka jälkeen piti jatkaa ympyrälle kontrollikavaletille, josta vaihdettiin suuntaa. Tultiin tätä joitakin kertoja, kunnes tehtävään muutettiin niin, alkuun tuli yhden askeleen sarja, josta jatkettiin taas kavaletille, mutta nyt ympyrä tehtiin kokonaan (ei siis vaihdettu kavaletilla suuntaa). Lopuksi tultiin pientä rataa. Tunti meni ihan kivasti, ei täydellisesti, mutta olisi se paljon huonomminkin voinut mennä. Loppiaisena osallistun sit naapuritallin harkkakisoihin vissiin Veikolla, hypätään luultavasti 90cm =)



Mitäs muuta kivaa... No ulkoasu on nyt sitten taas muuttunut, talvisempaa ollaan toivottu niin onko tämä nyt hyvä!? Huominen meneekin sit töissä, ja lauantaina juhlitaan uutta vuotta! Suunnitelmissa on mennä yhden kaverin luokse, jonne on vissiin tulossa vähän enemmänkin porukkaa. Aamulla käyn kumminkin ratsastamassa Lennin ensin =) Sunnuntaina tulee siis varmaan jotain Lenni-uusivuosi päivitystä tänne. Heissan ja hyvää uutta vuotta lukijoille!

5 kommenttia:

  1. sunnuntaina on niin tuhoton krapula ettei tuu mitää postaust!!!

    VastaaPoista
  2. haittaapas ettet ottanut kuvia :(:(:(

    VastaaPoista
  3. Pyh. Tän vuoden pahin krapula on jo kärsitty :D Ja anteeks nyymi =(

    VastaaPoista
  4. no niin mut se onki sit ens vuoden x))))

    VastaaPoista
  5. Ainii ku sunnuntai onki jo eka päivä... Voi hele!

    VastaaPoista