Sivut

2. helmikuuta 2012

Pakkaspostaus

Hrr! 20 astetta pakkasta, pikkasen on kylmä! Eilen oltiin Lennin kanssa hyppimässä, vitsit kun poika oli kiva! Tuntui siltä, että se on pikkuhiljaa tajunnut ton esteratsastuksen jujun. Tultiin alkuun muutamia puomitehtäviä ravissa ja laukassa, sitten neljän kavaletin innaria. Puomitehtävät meni aikas kivasti, ja Lenni pysyi hyvin oikeassa laukassa eikä tehnyt turhia vaihtoja. Innarilla olikin sit taas vaikeuksia noitten laukkojen kanssa, mutta muuten se meni aika kivasti, vaikka muutaman kerran Lennilla meinasi puhti loppua kesken. Näiden jälkeen tultiin yksittäistä pystyä ravissa, samalla linjalla kuin tuo innari. Lopuksi vielä muutama kerta vähän niinkuin puolirata leikkaa ristikko-okseri-sarjan yli ja sen perään toisesta suunnasta tuo pysty. Sarjan b-osa oli lopussa ihan esteen kokoinen, varmaan jotain metrin luokkaa. Ei kuitenkaan päästy mielestäni kauhean hyvin tolle sarjalle tulemaan, ehkä a-osan pieni ristikko hämäsi paikan löytämisessä. Viimeinen pysty tultiinkin sitten oikeestaan tosi hyvin. Olin kyllä tähän hyppykertaan oikein tyytyväinen, vihdoinkin alkoi olla jotain esteratsastuksen tunnetta tuossa meidän touhussa! Jipii =)

Tosiaan tämän pakkasen takia tänään on sitten Pedantissakin tunnit peruttu. Höh! Ens viikon sunnuntaina olisi vielä harkkaestekisat, mutta saa nyt nähdä pääsenkö osallistumaan, kun ei ole Veikko enää käytettävissä, enkä sitten oikein tiedä millä hepalla menisin. Varsinkin kun tänäänkään ei pääse hyppäämään, niin ainut treenikerta olisi ensi viikon tunti. Tai no kyllähän mä nyt kaikki noi tuntarit oikeestaan tunnen, että ei kai siinä nyt sinäänsä mitään ongelmaa olisi. Mutta saa nyt nähdä, pääsenkö hyppäämään vai en! Toivottavasti pääsen.

VItsit oon muuten saamaton, en oo käynyt tällä viikolla viel kertaakaan salilla! Tuskin tänäänkään jaksan raahautua. Ehkä toi kylmä ilma tekee sen, ettei huvitä lähteä ulos jos ei ole pakko. Ens viikolla treenaan sit tänkin viikon edestä! Mutta joo, olipa taas tylsä postaus. Huomenna meen ratsastaa Lennin, koitan saada äitin kuvaamaan, että saisin jotain eloa tänne! Mutta eipä tässä nyt muuta. Morjes =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti