Sivut

24. joulukuuta 2011

Aatonaaton turinat

Joulua on tosiaan aika vimmalla valmisteltu ja huomennahan se aatto sitten jo on =) Nyt on onneksi kaikki paketit hankittu, ja itsekin olen jo muutaman saanut! Oon ollut varmaan tosi kiltti... Eilen kävin Mimin kanssa keskustassa tekemässä vielä viimeiset jouluostokset, ja illalla olin Pedantissa tunnilla. Luulin, ettei meillä ole tuntia, mutta Marjo-opettaja lähettikin aamupäivällä viestin, että tunnit on normaalisti.

Tällä kertaa en sitten mennytkään Veikolla, kuten jo syksystä asti olen mennyt joka kerta, vaan alla oli uusi tuttavuus Lover. Alkuverkassa poika tuntui aika lehmältä, tahmealta ja hitaalta Veikkoon verrattuna. Kun alettiin hyppäämään, Lover oli vieläkin aika laiskan oloinen. Otettiin verkkahypyt pienelle ristikolle, joka nostettiin pystyksi, jonka jälkeen hypättiin vettä muutaman kerran. Sitten tultiin vielä kolmen askeleen pysty-pystylinjaa, jossa ekan esteen jälkeen piti johtaa aika tiukasti vasuriin. Alkuun oli johtamisen kanssa vähän ongelmia, mutta lopuksi meni ihan kivasti. Tultiin kaikki tehtävät vielä putkeen ratana, ja lopuksi sitä pelkkää kolmen askeleen linjaa muutaman kerran. Linjan jälkimmäinen pysty oli lopuksi aika iso, ainakin 115cm (?) mutta helposti ja keposesti Lover siitä loikkasi =) Tunne lehmämäisyydestä myös hävisi, kun esteet vähän nousi. Harmi, kun ei ollut kuvaajaa paikalla =(

Tänään perjantaina kävin sit ratsastamassa Lennin, se rokotettiin keskiviikkona, joten menin tänään vielä ihan kevyesti ilman satulaa. EI tehty kummempian, vähän siirtymiä käynnissä ja ravissa ja ihan muutama kierros laukkaa. Vähän Lenni yritti juosta alta pois ja keskittyminen herpaantui välillä, kun ulkoa kuului niin kova sateenropina! Mutta eipä tänään ollut tarkoituskaan niin kauheasti keskittyä =)

"Hieno" "rakennekuva" Lennistä :D




Muuten oon sit tänään käynyt vaan viemässä kavereille paketteja, paketoinut loput lahjat ja koristellut kuusen, siivoillut ja muita joulujuttuja. Yritin vielä ottaa meidän pojista jotain jouluisia kuvia, mutta ne ei oikein ollut poseeraustuulella... Tässä kuitenkin muutama otos karvakavereista joulunodotusta piristämään =)

Iivana toivottaa kaikille hyvää joulua =)

Poikien pusukuva...

 
Sakukin toivottaa hyvät joulut lukijoille =)

Onpas kauniisti koristeltu kuusi! Kröhmkröhm... =)

Jees, eiköhän siinä nyt ollut tarpeeksi turinoita tähän iltaan... Huomenna tai sunnuntaina onkin varmaan pakko tulla tekemään postaus joululahjoista ;D Mutta nyt nukkumaan ja aamulla saakin taas herätä äidin joulupuurontuoksuihin, hyvää joulua kaikille lukijoille <3

PS. onko parempi banneri? Jotenkin ei omaan silmääni ainakaan iske, mutta mitäs te tykkäätte? Onpahan edes himpun verran "talvisempi"!

6 kommenttia:

  1. jei, kiva postaus ja ihania kuvia koirista, varsinkin tuo pusukuva!

    VastaaPoista
  2. Hah, heil oli vähän hellähetki <3 Ja kiitti x)

    VastaaPoista
  3. Toi sun kaveri Mimi on varmaan huikea tyyppi!

    VastaaPoista
  4. "Anonyymi", totta turiset, se on paras! =)

    VastaaPoista
  5. OONA ON PARAS
    OONA ON PARAS
    OONA ON PARAS


    JEEEEE

    HYVÄÄ JOULUA
    HYVÄÄ JOULUAAAAA

    VastaaPoista