Sivut

9. joulukuuta 2011

Jumppaa ja kivoja postista

Tänään Pedantin tunnilla mentiinkin vähän erilaista kuin normaalisti, meillä oli siis sellainen "jumppatunti". Menin Veikolla ja tunti aloitettiin tulemalla ravissa halkaisijalla olevaa puomilinjaa, jossa oli varmaan 20 puomia, aina linjan päässä suuntaa vaihtaen. Ensin keventäen, sitten kevyessä istunnassa, ja sitten kevyessä istunnassa ja "yhdellä kädellä". Sitten linjalle vaihdettiin laukkapuomit, jotka tultiin samalla tavalla, lopuksi vielä ilman jalustimia. Seuraavaksi tultiin vielä toisella pitkällä sivulla oleva kolmen kavaletin jumppasarja (edelleen ilman jalustimia), ja lopuksi kaksi viimeistä kavalettia nostettiin pystyksi. Loppuravit mentiin myös ilman jalustimia keventäen. Ai mun reidet!!!! Meni ihan kivasti, joskin en meinannut saada Veikkoa oikeen vaihtamaan oikeeseen laukkaan puomien/kavalettien jälkeen. Alla video, katsokaa itse! =)



Tänään tuli myös postissa mun Boozt.com tilaukseni, jei! =) Tilasin siis sellasen mustan "lepakkopaidan", joka en sit saanut, koska se oli loppuunmyyty, viininpunaset chinot, Friis&Companyn laukun, ja OctopuS merkkisen heppakaulakorun. Housut oli liian isot, niin annoin ne sit äitille joululahjaksi, ja paitaa ei siis tosiaan tullut, mutta tulipahan laukku ja koru ja ne on kivat!

Ihana <3 Toi on siis hopeeta, valo vaan paistaa hassusti niin näyttää kullan väriseltä

Älkää välittäkö taustasta :D

Jeps... Huomenna alkaakin sit tosi "ihana" viikonloppu, perjantai ja lauantai illat molemmat töissä. Jes! Sunnuntaina Lenneilyä, joten silloin varmaan tulee jotain postauksen poikasta =)

6 kommenttia:

  1. Ui vitsi tuo koru o aivan ihana, niiku laukkuki! :) videota katsellessa tunnilla ;)

    VastaaPoista
  2. haha naureskelin ku oli nii kauheesti maapuomeja tuossa!! xD ja ihana toi heppakoru<3

    VastaaPoista
  3. Puomeja oli 22, oli ihan pakko laskea tunnin alussa! :D Oli mielenkiintoista odottaa pihalla tunnin alkua, kun sisältä kuului ihan hirveä kolina + se kellon hajoamisesta johtuva lasin helinä. Vilmakin vilkuili jo epäilevänä maneesin ovea.

    Tää sun blogi on muuten tosi kivaa luettavaa :)

    T: Elina

    VastaaPoista
  4. Jenna ja Janita, määkin tykkään siitä tai siis niistä x) Ja kuten Elina kommentoiskin, niit 22 niit sit oli :D Ja kiitos Elina =)

    VastaaPoista
  5. onpa kauheeeeesti maapuomeja tuolla keskellä!

    VastaaPoista