Sivut

25. joulukuuta 2011

Joulu on taas, joulu on taas

Tämä on nyt vaan tällainen pikainen aattopostaus, ei siis kummempaa kerrottavaa . Vietettiin jouluaattoa perinteisesti perheen kesken, tällä kertaa isoveljeni ja hänen vaimonsa olivat meillä. Aamulla äiti keitti riisipuuroa, sitten mentiin joulusaunaan, syötiin (hyvin!!!!!!!), juotiin kahvit ja avattiin paketit. Illan päätteeksi vielä pelattiin yhdessä Craniumia (kirjotetaanko noin?).

Joulupöytä, tohon vielä kinkku ja laatikot, voin sanoa, että nälkä lähti!

Pipsa avaa (Sakun) pakettia...

Ja Saku avaamassa Pipan pakettia :D

Tällaisia löytyi omista paketeista =)
 Lahjaksi tuli siis Mountain Horsen villasukat ja pipo, Sensain eyelineri, Weledan käsirasva+suihkusaippua, The Body Shopin mansikkavartalovoi ja -suihkugeeli, sukat ja konvehtirasia, Stockmannin lahjakortti, noi tosi tyylikkäät alushousut pikkusiskolta... Tollanen hauska minipullo, minkä voi täyttää hajuvedellä, joka mahtuu sit sopivasti käsilaukkuun, ja vähän rahaa. Toi vihreä kuusikortti oli siis meidän iskältä, ja siinä luki "100e OONALLE" :DDDDD Sit sain vielä kaverilta 16 gigan muistikortin kameraan, toiselta kaverilta ihanan pääkalloavaimenperän missä on huulikiilto sisällä, ja pomolta sain sellaisen herkkukassin, jossa oli muunmuassa skumppaa ja juustoja. Kivat lahjat sain, ja sainkin sen verran sitten tota rahaa, et voin ostaa ne mitkä jäi "puuttumaan", eli niitä ratsastusvaatteita!

Joulu jatkuu vielä tänään, kun isovanhemmat tulevat meille syömään. Muutama paketti on ainakin omalta osaltani vielä jakamatta, ja voipi olla, että itsekin saan vielä jotain pientä. Tässä kaikki tällä kertaa, huomenna meenkin taas Lenneilemään, ja sitten paluu "arkeen". Heipsan ja mukavaa joulun jatkoa kaikille! =)

2 kommenttia:

  1. ihanat pikkarit! ja meil on sit sama pipo, hehe :D

    VastaaPoista
  2. On ne ainakin ihanan väriset ;D Nonni, nyt ollaan ihan samixiiiiii <3 On muuten hyvä pipo!

    VastaaPoista