Sivut

26. joulukuuta 2011

Vielä vähän joulujuttuja ja kamala myrsky!

Kuten arvasin, joulupäivänä tuli vielä muutama pikku paketti, ja hyvät paketit olikin! Toisessa oli kaksi leffalippua (ja suklaapatukka) ja toisessa 50 euron lahjakortti Reunokseen (hevostarvikekauppa)! Jes =)


Sukulaiset ja jo syöty joulupöytä...

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä nousikin sit ihan tajuton myrsky, sähköt on menny monesta paikasta poikki, puita kaatuillut talojen päälle, merivesi noussut ihan hiton korkealle... Eli oikein jouluinen ilma ollut! Tänään kävin Lenneilemässä, sieltäkin oli siis sähköt ja vesi poikki, joten mun piti kotoota viedä Lennille vettä (ei juo automaatista) ja siivota karsina vielä siellä ihanassa pimeessä tallissa otsalampun voimin. Lenni olikin sit aika pörheenä ja säikkynä kun hain sitä sisälle, ja muutenkin mulla oli aika kiire, niin päätin sitten, etten ratsasta vaan meen irtojuoksuttamaan sitä maneesiin.

Joka osoittautuikin ihan hyväksi ideaksi, kun päästin pojan irti, se lähti painamaan niin täysillä rodeosarjapukkilaukkaa, että huh! Sitä se veti varmaan kymmenisen minuuttia, ja sit vielä ajoin sitä vähän, että varmasti on kaikki höyryt pihalla. Sitten poika tulikin kiltisti ympyrälle ja oli ihan kuin narun päässä, totteli ääniapuja kiltisti, ja vaihtoi suuntaakin kun pyysin. Lopuksi otin sen naruun ja kävelytin vielä kymmenisen minuuttia, Lenni oli ihan hengästynyt ja käveli niin leppoisasti, että! Talliinkin se käveli ihan lunkisti eikä säpsynyt enää ollenkaan.

Ja koska jouluruokaa ei ole vielä vedetty tarpeeksi, käytiin tänään vielä vetämässä kupu täyteen mamman luona. Huomenna alkaakin sit kivasti alennusmyynnit, ja lahjakorttien tuhlaaminen voi alkaa! Ehkäpä löydän kaikkia ihania ratsastusvaatteita, mutta en jaa niitä teille, ennen kuin se viidenkymmenen lukijan raja menee rikki, eli liittykääpä vaan rohkeasti =) Ei tähän hätään muuta, heipsan!

6 kommenttia:

  1. Onneks tuo kurja ilma ei oo sentää joulumieltä häirinny. Ainakaa täällä meillä :) Ihme, kun uskalsit lähteä ulos, ku tollane keliki oli. Just joku oli jääny kaatuneen puun alle :S

    VastaaPoista
  2. No ei, tai no ei kyl ihan täysil oo päässy joulufiilikseen näillä ilmoilla, mut ei voi mittään =( Viime vuonna oli kyl senki edest jouluset kelit! :D No ei sit päiväl enää niin paljoo tuullu ni uskalsin XD

    VastaaPoista
  3. Ompas ihanan tunnelmallinen kuva! Oot tosi nättinä tossa kuvassa.

    VastaaPoista
  4. Hei! tykkään tästä blogisi taustakuvasta! ja kiva otsikon fontti kans!

    voi totaa Lenniä :D

    VastaaPoista
  5. Hih kiitti! :) joo, Lenni on Lenni :D

    VastaaPoista