Sivut

20. joulukuuta 2011

Joulun odottelua

Jippii, enää neljä yötä jouluun! Edelleen on se yksi lahja ostamatta, tai oikeastaan sittenkin kaksi, mutta hyvin tässä vielä ehtii! Torstai ja perjantai on onneksi vapaapäiviä, niin ehtii vielä käydä etsimässä. Nyt oon alkuviikon ollut vaan töissä ja huomenna pitäis vielä jaksaa, sit onkin koko joulu vapaata =) Maanantaina käytiin muuten mökiltä hakemassa kuusi, hiukan odotan, että se otetaan sisälle ja pääsen koristelemaan sen!!!

Tänään kävin aamulla ratsastamassa Lennin, ja yritin ottaa siitä tarhassa pari kuvaa, kun oli tullut muutama sentti lunta, että oisin saanut jonkun uuden "jouluisemman" bannerin... No, se jäi yritykseksi, koska Lenni ei ole mikään kauhean kärsivällinen poseeraaja :D

Tässä siis paras otos...

Ratsastinkin sit taas vaihteeksi ihan kunnolla. Alkuun tein käynti-pysähdyssiirtymiä, Lenni oli vähän hanakalla tuulella, mutta toimi muuten ihan kivasti. Sit oli tarkoitus ottaa siirtymiä ravissa, mutta Lenni oli ihan kamalan kova suusta, ei taipunut kumpaankaan suuntaan ollenkaan ja muutenkin ihme kenkkutuulella, joten ravasin ympyröillä taivutellen varmaan puoli tuntia, kunnes poika alkoi pehmetä. Sitten otettiin niitä siirtymiä, ja Lenni vähän tappeli vastaan, mutta tappelin takaisin ja lopulta se nöyrtyi. Laukassa tehtiin vielä vähän vaihtoja, muutama onnistunut saatiin ja muutama sit ihan helvetillisen pukin jälkeen :D Lopuksi Lenni olikin todella rento, laukkasi ja ravasi melkein turpa maassa, ja oli ihan hikinen treenin jälkeen. Olin niin tyytyväinen, että poika sai jopa sokeripalan palkkioksi =)

Huomenna sit tosiaan vielä töitä, sit viimeiset jouluvalmistelut ja eikun joulun viettoon! Perjantaina ratsastan vielä Lennin, koitan saada äitin kuvaamaan, niin silloin olisi ainakin tulossa postausta! Ensi kertaan, tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti