Sivut

11. joulukuuta 2011

Lyhyesti viikonlopusta

Eipä tullut mitään kummempia siis tehtyä, perjantai-ilta meni töissä, samoin lauantai. Lauantaina kävin kuitenkin enne töitä kaverin lakkiaisjuhlissa, ja töitten jälkeen mentiin tytsyjen kanssa baariin. Ihan kivaa oli, eikä onneksi ainakaan mennyt niin lujaa kuin viime lauantaina... Harmi vaan, että unohdin lenkkarit kotiin (edellis kerralla mulla oli lenkkarit narikassa mukana, kun en jaksa ikinä kävellä korkkareissa kotiin :D) ja jalat sattui niin perkaleesti niiden monien tuntien tanssimisen jälkeen!

Tänään sunnuntaina kävin ratsastamassa Lennin, tarkoitus oli mennä vaan kunnolla eteen-alas eikä tehdä ihmeempiä. No eihän siitä mitään tullut, Lenni ei yhtään rentoutunut, oli vaan kokoajan juoksemasta alta pois ja eikä keskittynyt ollenkaan. Sit vielä hevonen ja mä oltiin niin pirun vinoja molemmat, että alkoi oikeen ärsyttää. No, miljoonan ympyrän jälkeen poika sit rentoutui ajoittain hetkeksi, niin jätin sit siihen.

Huomenna olis tarkotus mennä katsomaan ja kuvaamaan Lenniä ja omistajaansa Ypäjälle valmennukseen. Ihan mielenkiintoista nähdä, kun sillä ratsastetaan oikeasti ja kangilla! Jos ottais itse vähän mallia, miten sitä hevosta taas ratsastettiinkaan :D Ei muuta tähän hätään, anteeksi kuvaton postaus, TAAS! Palaillaan ensi viikolla,  ehkä jopa kuvien kera...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti