Sivut

27. helmikuuta 2012

Vähän sujuvammat hyppelöt

Noniin eli niistä kisoista! Hypättiin siis Lennin kanssa eilen Ruskon Ratsastuskeskuksen harkkakisoissa 70cm. Verkka olikin aloitettu jo aiemmin kuin oli ilmoitettu, ja siellä oli jo täysi tohina päällä kun päästiin paikalle. En ehtinyt (taaskaan) kävelemään rataa enkä verkkaamaan kunnolla, mutta sain sentään otettua molempiin suuntiin muutamat hypyt. Ei jäänyt verkasta mikään hyvä fiilis, ja ajattelin, että mitäköhän tästä nyt tulee...

Lähdinkin sitten kolmantena, enkä ollut ees ehtinyt katsoa ratapiirrustusta enkä verkassa hahmottanut miten rata kulkee. Onneksi se oli helppo ja näin kun edellinen ratsasti, joten ei ollut ongelmaa muistamisessa. Tosin en ihan ollut sisäistänyt mistä rata alkaa, ja meinasinkin lähteä ykköselle väärästä suunnasta, onneksi Lennin omistaja oli kentänlaidalla huutamassa, muuten olisi tullut aika jyrkkä tie ykköselle :D Huonosta verkasta huolimatta rata meni kuitenkin melko hyvin, muutamalle estelle tultiin vähän lähelle ja pikkasen oli laukat taas väärin, mutta rata oli kuitenkin mielestäni ihan siisti ja hyvä, ja selvittiin siitä puhtaasti. Radalla oli muutamia esteitä, joissa oli alla jotain pelottavaa ja joita Lenni vähän tuijottelikin kun kävin niit näyttämässä, mutta hienosti se hyppäsi nekin eikä edes kytännyt niitä. Kyllä se osaa välillä positiivisestikin yllättää! Hieno mies =)

Kaksijalkainen hevonen :D

(c) Tiia Sipilä

(c) Tiia Sipilä


(c) Tiia Sipilä
Toi pösö nyt pilaa tän kuvan mut ei voi mitään, söpö Lenni




Että sellaiset harjoitukset. Eipä tässä muuta, meikä painelee salille! Huomenna mennään Lennin kanssa taas Elinan koulutunnille ja lauantaina Matin valmennukseen. Tsau =)

2 kommenttia:

  1. Olen alkanut lukemaan blogia ja vaikutatte Lennin kanssa sairaan ihanilta, tykkään kyllä 100% ! Haluaisin tietää, minkä rotuinen tämä Lenni on? Löytyykö hevosta Sukupostista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitti, ihanaa kuulla! =) Lenni on FWB eli ihan perus puokki :D Löytyy nimellä Léonure =)

      Poista