Sivut

12. helmikuuta 2012

Viikonloppu heppastellen

Kuten otsikosta voi päätellä, niin enpä ole muuta oikeastaan nyt viikonloppuna tehnyt, kuin hevostellut. Perjantaina mun ei pitänyt mennä, mutta Lennin omistaja sairastui ja menin sit liikuttamaan poitsun. Mentiin kentällä vähän väistöjä käynnissä ja laukannostoja, ei mitenkään kauheen rankasti, kun oli kuitenkin joku 15 astetta pakkasta. Illaksi menin vaan töihin.

Lauantai-aamulla oli sitten se Matin valmennus, joka meni aika kivasti. Alkuun tultiin yhtä kavalettia laukassa ympyrällä, oikeassa kierroksessa Lenni vaihtoi melkein koko ajan ristille, oikea on sille vaikeampi puoli. Tämän jälkeen tultiin kahta pystyä täyskaartomaisesti muutaman kerran, ja sitten toisin päin, eli ikään kuin vastakaartoina. Tehtävään lisättiin koko ajan osia ja lopuksi hypättiin rataa. En jaksa nyt jokaista tehtävää selittää erikseen, kun ne näkyy videolla!

Tunti meni siis ihan kivasti, ja Mattikin sanoi, että huomaa että meillä alkaa yhteistyö pelaamaan ja aletaan olemaan samaa mieltä asioista. Melkein kaikki hypyt lähtivät hyvistä paikoista, muutaman kerran turhan kaukaa, mutta pääasiassa paikat oli jees. Oikea laukkakin vaihtui muutaman kerran oikein hienosti, tosin lopussa kun jäätiin junnaamaan viimeistä neljän askeleen linjaa, Lenni alkoi väsyä ja kiemurrella, eikä oikein jaksanut enää keskittyä eikä saatu lopuksi enää vaihtamaan oikealle. Laukka voisi myös olla vielä lennokkaampaa, mutta nyt aletaan olemaan jo jyvällä. Jäi kuitenkin hyvä fiilis tästä valmennuksesta, ja suunta on vain eteenpäin!





Olin ajatellut, että lähden lauantai-illalla viel johonkin, mutta en sitten jaksanutkaan ja jäin kotiin katsomaan leffaa ja sikailemaan. Tänään sunnuntaina kävin vielä ratsastamassa Lennin, otettiin vaan askellajit läpi ja eteen-alas kentällä.

Ens viikko onkin sitten täynnä ohjelmaa, huomenna meen kampaajalle, tiistaina Lennin kanssa koulutunnille, torstaina Helsinkiin LMFAO:n keilalle (!!!!!!!!), perjantaina tatuointi (!!!!!!!!!), lauantaina pitkästä aikaa Artukaisiin TR:n puolelle tunnille ja oiskohan sunnuntainakin ollut vielä jotain. Katsotaan sitten, missä välissä kerkeän postailemaan.

Muistakaa edelleen kysellä, enää kaksi lukijaa 60 lukijan täyttymiseen ja kysymyspostauksen julkaisuun!

4 kommenttia:

  1. Eikös pedantissa lopu 17pv tunnit, et siis mene viimeiselle tunnille? Missä muuten aijot jatkaa ? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en mene, ja Marjo sanoi viimeksi ettei tiedä miten tuntien ees käy alkaa hepat käymään vähiin... Jatkan Lennillä ja TR:n puolella =)

      Poista
  2. Selkeesti erinnäkööstä menoa jos verrataa ku olin kesällä teitä kattoo :D

    Pääsit suosikkiblogini-listaan!

    http://jaxenelamaa.blogspot.com/2012/02/ystavanpaivatoivotukset-ja-lempiblogini.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah no joo, nyt toi alkaa näyttää joa vähän hyppäämiseltä :D Ja jee, kiitos x)

      Poista