Sivut

9. helmikuuta 2012

Hobbis!

Hih, olin siis tänään Pedantissa tunnilla, ja ihanana yllätyksenä tuntilistassa luki nimeni perässä HOBBIS! <3 Oon viimeksi päässyt pojalla menemään vissiin viime vuoden maaliskuussa, kyllä on ollut ikävä ja ai vitsi olin innoissani! No joka tapauksessa, alkuverkan jälkeen tultiin muutaman kerran ihan uraa seuraten molemmissa päädyissä olleita kavaletteja laukassa. Tämän jälkeen tultiin 1. kavaletti kaksi kertaa ympyrällä, jonka jälkeen jatkettiin linjalle esteille 2. ja 3. (katso kuva), väliin neljä askelta ja linjan jälkeen 4. kavaletille. Tätä tultiin pari kertaa, jonka jäljeen vaihdettiin suuntaa ja tultiin samalla tavalla 4. kavaletti, jonka jälkeen lankku-pysty-lina 5. ja 6. kolmella askeleella, ja lopuksi 1. kavaletti. Viimeisenä tultiin kaikki putkeen pienenä "ratana".


Hobbis oli ihan yhtä ihana kuin muistinkin, nyt se on vaan paljon lihaksikkaampi kuin melkein vuosi sitten ja luonnollisesti voimaakin oli tullut jonkin verran lisää. Hypyt olivat myös vähän pyöreämpiä ja terävempiä. Tunti meni aikas kivasti, ainut vaan, että Hopsu pääsi välillä vähän viemään ja alkoi oikoa tehtävässä, mutta saatiin hyviäkin suorituksia. Hobbis on vieläkin myytävänä, eli joss ieltä sattuis löytymään joku ihana ketä sponssais mulle tämän ihanuuden ja maksais osan kuluista niin viestiä vaan!

<3



Videon saatte taas vasta huomenna, koska siinä lataamisessa kestää taas niin helskutan kauan ja mun pitää aamulla herätä! Huomenna meen siis aamulla ratsastamaan Lennin vaikka piti mennä vasta lauantaina, koska Lennin omistaja on sairaana, illaksi sitten töihin, lauantai-aamulla Lennin kanssa se Matin valmennus, ja sunnuntaina vielä vähän lisää Lenniä, jos omistaja on vielä sairaana. Heppastelua taas siis koko viikonloppu luvassa, ihan hyvä vaan, niin saa ajatuksia vähän pois muista jutuista. On taas viimeiset pari päivää olleet suoraan sanottuna perseestä ja syvltä sieltä, ja on ollut aika rankkaa. No, eiköhän se tästä. Mutta palaillaan viimeistään sunnuntaina, adios ja hyvät viikonloput!

PS. muistakaa pistää niitä kysymyksiä vielä lisää tulemaan, ja värvätkää toki lukijoita, että saan sen kysymyspostauksen joskus julkaistuakin! Neljä lukijaa puuttuu vielä.

5 kommenttia:

  1. Ihana kuva!!!:) Oona ja Hobbis<3 Täälläki ollaan sun lukijoita, vaikken ookkaan rekisteröityny!=) rakkaudella: "mima"

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näytti! Onko tällä muuten jaloissa jotain vikaa? Kuka on sun lempiheppa pedantist?

    VastaaPoista
  3. No mä nyt sitten rekkasin, kun kuitenkin käyn täällä aina lueskelemassa :D
    Aika tyylikäs ratsukko tuolla kuvassa taustalla muuten!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi, kiitos! =) Jotain kulumaa tai muuta vastaavaa on takasissa vissiin, en ole ihan varma. Kantsii Marjolta kysyä =) Hobbis on lempiheppa =) Ja Elina, noniin hyvä! Niinpäs näkyy ;)

    VastaaPoista