Sivut

6. helmikuuta 2012

Viikonloppu ja uuden viikon aloitus

Viikonloppu meni aikalailla suunnitellun mukaan, tosin lauantaina Senja saikin taivuteltua mut lähtemään viihteelle vielä töiden jälkeen! Tällä kertaa olikin ihan mukavaa, eikä iltaa pilaavia häiriötekijöitä ollut kuvioissa. Sunnuntai kävin tietenkin äänestämässä, ja päivällä isoveljeni ja hänen vaimonsa tulivat meille syömään. Oli muuten hyvää ruokaa, propsit äitille! Ilta menikin vaalitulosta jännittäessä, eipä päässyt oma ehdokkaani presidentinpallille, mutta eipä kai tuo Niinistökään nyt huono presidentti ole. Ketäs te äänestitte?

Meikä lauantaina, vähän tuoretta kuvaa mun kauniista kasvoistani teille lukijoille!

Tänään maanantaina kävin ratsastamassa Lennin, ilma oli ihan sairaan ihana, 5 astetta pakkasta ja aurinko paistoi! Tuuli oli kyllä ajoittain melko kova, mutta eipä tuo niin kauheasti haitannut, edes Lenniä! Alkuravien ja laukkojen jälkeen tehtiin pysähdyksiä sekä käynti-ravi- ja käynti-laukkasiirtymiä. Nopeasta hitaampaan askellajiin siirtyminen on ainakin mulla aika haastavaa Lennin kanssa, kun se on niin sitkeä ja vastahakoisen tuntuinen niissä. Muutama ihan hyvä pysähdys saatiin ja käynti-laukka siirtymät meni kivasti, mutta ravi- käynti ja laukka-käynti olikin sit aika haastavaa eikä kertaakaan tullut mitään ihan nappisuoritusta. Ens koulutunnilla voidaan sit treenata niitäkin. Äiti olikin tänään kuvaamassa, jei! Huomatkaa tyylikkäästi huppu kypärän sisällä! Ei muuten korvat jäädy.












Talleilun jälkeen menin sitten vielä keskustaan ja Siipiravintolaan "juhlimaan" Lindan synttäreitä. Kyllä oli taas hyvää ja saatiin vatsat vähän liiankin täyteen! Käytiin myös vähän kiertelemässä kauppoja ja tuli ostettua Gina Tricotista harmaa poncho viidellä eurolla ja Vilasta vyö kakkosella!

Että sellasia taas. Huomiseksi ei kummenpia suunnitelmia, paitsi mennään Lindan kanssa salille. Voisin siis taas YRITTÄÄ saada aikaiseksi jotain hyödyllistäkin. Keskiviikkona töihin ja torstaina seuraavaksi heppastelua, eli palaillaan muutaman päivän päästä, ellei aiemminkin, jos keksin tai ehdotatte jotain kivaa =) Vielä ei oo kukaan sanonut mielipidettään niistä esittelysivuista, eli ääntä kuuluviin nyt! Ja niitä postaustoiveita myöskin. Mutta nyt leffan pariin, heipsan!

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!!!:))

    VastaaPoista
  2. ihanat hiukset! haluun samanlaiset! XD
    esittelysivulla voisit ainakin varmaan mainita, koska aloitit heppailemaan :D ehkä jotain vuokrahepoista, jos haluut kertoa? :) ei kaikkea ole pakko kertoa netissä, mut jos haluut mainita kuitenkin, nii vaikka mitä opiskelet/teet nykyään :) jotain sun tavoitteita olisi kivaa kuulla :)

    VastaaPoista
  3. Kiitti molemmille :) Ansu ok, hyvä tietää ;) katsotaan mitä keksin sinne :D

    VastaaPoista