Sivut

18. helmikuuta 2012

Helsingin reissu

Tässä nyt siis postaus meidän Helsingin reissusta ja LMFAO:n keikasta, eli älä lue jos haluat lukea heppajuttuja. Halusin kuitenkin tehdä tästä postauksen.

Olin siis kahden kaverini kanssa eilen torstaina Helsingissä katsomassa LMFAO:n keikkaa ja ei helkkari se oli HYVÄ!!!!! Mentiin meidän autolla, matka meni helposti ja löydettiin perille heti, käytiin kaupassa ja mentiin hotellille valmistautumaan. Keikka oli The Circuksessa ja jonoa sinne oli varmaan 500 metriä kun mentiin paikan päälle. Toisella kaverillani ei ollut vielä edes lippua, eikä hän saanut sitä oveltakaan, mutta onneksi joku oli sitten tullut lippua pian tarjoamaan! Ei voi muuta sanoa, kuin että oli ihan hiton hyvä keikka, vaikkei koko bändi ollutkaan paikalla (Skyblue puuttui), mutta kyllä Redfoo veti yksinäänkin sellaset setit, että huh! Kaikki hitit tientenkin kuultiin ja saatiin ihan oikeetkin champange showerit! Show oli tosi intensiivinen ja yleisöön otettiin paljon kontaktia ja onhan toi Redfoo nyt oikeesti omal tavallaan aika kuuma... Ja tanssijat vasta onkin!
























Tänään perjantaina sit heräiltiin aamulla ja lähettiin hotellilta etsimään sitä mun tatuointipaikkaa. Kun oltiin just lähetty ajamaan, niin sieltä soitettiin, että tatuoija on sairaana eikä hän pysty siinä kunnossa tekemään kuvaa. Eli uutta aikaa sitten vaan! Ei paljoa ketuttanut, tai no ei siinä muuten mitään, mutta en mä ihan joka päivä Helsinkiin ajele :D Ostin siis Facediilistä tuonne kyseiseen liikkeeseen lahjakortin, ja siksi olin siis ottamassa Helsingissä tatuointia. No ei voi mitään, uutta aikaa sitten vaan sopimaan!

Huomenna meen pitkästä aikaa entiseen ratsastuskouluuni tunnille ja sen jälkeen ratsastamaan Lennin. Huomenna luvassa siis heppapostausta, toivottavasti kuvien kera! Ei tässä muuta, palaillaan =)

2 kommenttia:

  1. Eeeeih, oon niin kateellinen! Oisin halunnu nähdä esim ryanimay. Hitsii!! :DD Ah.
    -Aura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mee kattoo Facest kenen kans päästiin kuvaan ;)

      Poista