Sivut

1. maaliskuuta 2012

Tuuppailua ja alkuviikosta muutenkin

Täytyypä tännekin taas välillä tulla raportoimaan, missä mennään, vaikkei nyt tällä kertaa mitään tuoretta kuvamateriaalia olekaan. Maanantai meni vaan töissä ja salilla, ja tiistaina oltiin Lennin kanssa taas Elinan koulutunnilla. Oli taas kerran tosi hyvä tunti, en nyt muista ihan tarkkaan mitä kaikkea tehtiin, mutta harjoiteltiin taas muutaman kerran sitä radalle sisään tuloa, mutta se menikin niin hyvin ettei tehty sitä kuin pari kertaa. Tehtiin hetki myös vastalaukkaharjoitusta loivalla kiemurauralla, joka meni ihan hyvin myös, Lenni vaan kävi laukassa hiukan vahvaksi ja muutaman kerran se vaihtoi ristille mun vinon istunnan takia. Lopuksi otettiin lävistäjällä ravilisäystä, aluksi en saanut Lenniä kunnolla lisäämään (vaikka musta siltä tuntuikin...), mutta viimeisellä kerralla menikin jo hienosti, ja musta tuntui että mennään ihan hirveen kovaa! Loppuraveissa Lenni kulki taas oikein kauniisti, ja ajoittain se kulki" täydellisessä" muodossa, ja Elina sanoikin sen olevan todella positiivista tällaisen nuoren jukurihepan kanssa, että se jaksaa itsensä niin hienosti kantaa edes hetkittäin. Jipii!

Lenni viime sunnuntain kisoista söpönä =)

Eilen päättyi mun íhana kahdeksan päivän työputki enkä tehnyt ihmeempiä, ja tänään sitten nautin vapaapäivästä nukkumalla pitkään ja siivoamalla, sekä kävin aluelupakoulutuksessa. Hyväksytysti meni koe läpi, nyt sitten vaan hyväksyttyä tulosta 80cm luokasta seurakisoista ja anomus vetämään (oon siis tosiaan kerran ollut Lennin kanssa seurakisoissa hyppäämässä 80cm, ja se hylättiin...)! Tai ehkäpä ens kerrallakin käy yhtä köpelösti, etten saa hyväksyttyä tulosta, ja saankin sen lupaan vaadittavan tuloksen niistä koulukisoista! Sepä olisi "esteratsastajalle" noloa...

En nyt jaarittele enempää! Huomenna olisi ohjelmassa kaverin 20-vuotissynttärit, ja lauantaina Lennin kanssa Matin valmennukseen. En siis tällä viikolla mene TR:n tunnille. Mutta palaillaan viikonloppuna, tsau! =)

2 kommenttia:

  1. Missä kävit aluelupa koulutuksen,etkö kumminkin kuulu TR:n seuraan eihän se ole järjestänyt mitään tollaista nyt? ootko lunatanut jo sen ilmasen seuralisenssin? aijotko nyt tällä kaudella sitten kisata lennin kanssa aluetta? :)

    VastaaPoista
  2. Ratsastusseura Ruskon koulutuksessa kävin =) TR ei järjestä tänä vuonna omaa lupakoulutusta. Seuralisenssiä ei tarvii jos on aluelupa eli en oo lunastanut :D Ja juu se olisi tarkoitus x)

    VastaaPoista