Sivut

3. helmikuuta 2012

Lisää hytinää...

Onhan tällanen kunnon talvi kiva, mutta vähän voisi toi pakkanen rauhottua! Ei tullu siis ratsastamisestakaan tänään mitään. Menin tallille joskus 12 jälkeen, ja Lenni olikin vielä sisällä syömässä lounastaan. Häärisin siinä sit kaikkee muuta, laitin ruuat ja vedet yms ja odottelin, että poika söis nopeesti, mutta hän päättikin ottaa päikkärit ja meni heinien päälle torkkumaan ja mussuttamaan. Ei vissiin kauheasti kiinnostanut lähteä ulos. No tönisin sen sitten ylös ja mentiin maneesiin hetkeksi käppäilemään ja otettiin liinassa muutama kierros ravia ja laukkaa molempiin suuntiin. Lenni oli ihan väsy eikä jaksanut edes riekkua! Ens viikoksi on onneksi ennustettu sään lauhtuvan.

Mua väsyttää =(

Ens viikon launtaina mennäänkin ilmeisesti taas Matin valmennukseen ja 26. päivä naapuritallin harkkakisoihin hyppäämään vissiin 70cm. Odotan jo ihan innolla tota valmennusta, toivottavasti menis yhtä hyvin kun noi keskiviikon hyppelyt =)

Mulla on nyt työn alla tänne blogiin esittelysivut itsestäni, mutta en oikein tiedä, mitä mä sinne kirjoittaisin. Alotin jo kirjottamaan kauheeta analyysiä itsestäni, mutta musta tuntuu ettei kaikkia oikein kiinnosta :D Mitkä tiedot siis haluaisitte, että niiltä esittelysivuilta löytyy? Ja toinen asia, 60 lukijaa alkaa pikkuhiljaa olla mittarissa. Millastas postausta tai muuta hauskaa haluaisitte sen kunniaksi?

Tämä ilta meneekin varmaan yksin kotona leffan parissa, ei oikein huvita lähteä mihinkään. Huominen töissä ja sunnuntaiksi ei ole suunnitelmia. Jos nyt jotain hauskaa viikonlopulle keksin, palaillaan varmaan sunnuntaina, muussa tapauksessa ensi viikkoon! Hyvää viikonloppua kaikille =)

2 kommenttia:

  1. mun piti kans mennä siihen 70cm mut päätin sit et tuun kuvaamaa nyt vaa ja osallistun sit seuraaviin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no ens kerralla sitte! =) Voitkin sit kuvailla mua ;)

      Poista