Sivut

14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivän viettoa

Hyvää ystävänpäivää vaan ihanat lukijani! Mun mielestä ystävänpäivä on kyllä enemmänkin rakastavaisten päivä, jolloin kuuluu tehdä rakkaan kanssa jotain kivaa. Itsellä ei kyllä sattuneista syistä nyt ole kauhean romanttinen fiilis näin ystävänpäivänä, mutta eipä se mitään... Onneksi mulla on kuitenkin ystäviä.

Tänään oltiin Lennin kanssa taas Elinan (tallinomistajan) koulutunnilla. Lenni oli alkuun vähän pölö, se oli eilen vapaalla ja yritti vähän viedä ja keskittyi ulkoa kuuluviin ääniin ja olevinaan pelästyi muutaman kerran. Harjoiteltiin pohkeenväistöä keskihalkaisijalta, ja ideana oli, että hevonen on ihan suora, ei siis asettuneena. Muutaman kerran jälkeen saatiinkin aika kivat suorat väistöt. Sitten treenattiin kouluradalle sisääntuloa, siinäkin juuri sitä suoruutta, ja miten hevosen saa suoristettua "huomaamattomasti". Hienoista kiemurtelua oli havaittavissa, mutta tässäkin päästiin muutaman kerran tulemaan ihan hyvin. Tämän jälkeen tultiin vielä tehtävää, jossa ravissa nostettiin lyhyen sivun keskellä laukka, laukassa pääty-ympyrä ja lävistäjälle, uralla raviin ja taas uudestaan. Tässä Lenni kävi aika vahvaksi ja oli ravisiirtymissä aika sitkeä ja alkoi ennakoimaan lävistäjällä uralle paluuta. Laukka oli kuitenkin hyvä ja lopuksi saatiin ainakin ehkä kerran ihan hyvä siirtymäkin :D Tykkään kyllä tosi paljon Elinan tavasta opettaa, kun hän osaa kertoa yksityiskohtaisesti, kuinka korjata virheet ja selittää asiat niin, että varmasti ymmärtää. Loppuraveissa Lenni oli superhieno ja ravasi rennosti ja kauniissa muodossa, hyvä fiilis jäi tästäkin tunnista =)

Talleilun jälkeen tulin kotiin syömään ja päikkäreille jonka jälkeen mentiin äipän kanssa Myllyyn shoppailemaan ja syömään. Illalla vielä salille Lindan kanssa, eli ihan kivasti tuli tämä päivä vietettyä, vaikka mielessä pyörikin muut asiat, ja suoraan sanottuna olisin halunnut viettää sen toisin. Aina ei voi voittaa.

Noniin en jatka tätä tylsää postausta enää, kun ei ole kuviakaan tai mitään! Huomenna töihin ja torstaina sitten partyrokkaamaan Helsinkiin LMFAO:n keikalle Lindan kanssa, en malta odottaa! Seuraavat heppastelut onkin vasta lauantaina. Viikonloppuna ainakin tulee postausta, mutta ehkä keksin tänne jotain kivaa ennenkin. Muistakaa pistää vielä kysymyksiä ja koittakaapas te anonyymit lukijatkin rekisteröityä, että saadaan kysymyspostaus julkaistua!

1 kommentti: