Sivut

31. elokuuta 2011

Palkkapäivä!!

Jee, ihanaa, tänään se on, nimittäin palkkapäivä! Koko kuukauden oon kituutellut vähäisillä varoillani, kun piti tässä kuussa maksaa niin paljon kaikkia juttuja pois. Mutta tänään sitä ihanaa ehtymätöntä luonnonvaraa taas kilahti tililleni <3 Ja sen kunniaksi kävin pikkuisen shoppailemassakin... Mutta vähän vaan! Ostin Gina Tricotista paksun tummansinisen oversize neuleen, roosan neulostuubikaulahuivin ja tavallisen oranssihtavan pitkähihaisen trikoon. Hennesista ostin vielä ihanan paksun beigen hupparin ratsastusta varten! Löysin vielä parit ihanat kengät, joista ainakin jommatkummat käyn varmaan vielä huomenna ostamassa ja sitten vähän päivitystä meikkipussiin, ja siinä saakin olla tän kuun tuhlailut!








Hihi, enpäs oo tainnut kertoakaan, että miks mun täytyy olla vähän säästäväinen... Muuten kuin omantunnon lisäksi siis... Lähetään marraskuussa nimittäin Thaimaahan! Äiti täyttää 50 vuotta ja lähdetään perheen kesken juhlimaan synttäreitä =) Matka ei nyt ilmeisesti IHAN 100% varma ole johtuen pikkusiskoni koulujutuista, mutta lennot on ainakin varattu ja näillä näkymillä ollaan lähdössä 3.11. kohti Phuketia! Ollaan oltu Thaimaassa ennen neljä kertaa, kolme kertaa Phuketissa ja kerran Krabilla. Ensimmäisillä kerroilla Phuket oli oikea paratiisi, mutta nykyään se on jo aika kauhea turistirysä, enkä sinne sen takia haluaisi. Sinne saa kuitenkin valmiit matkan, ja tottakai sekin on kiva kohde! Ollaan katottu hotelleja vähän kauempaa niiltä "pahimmilta" rannoilta, Katalta, Karonilta ja Patongilta, ja nyt oiskin Rawailta joku kiva sviitti kalvalla tarjolla, ehkä äiti varaa sen... No, innolla kuitenkin odotan, Thaimaa on ihana maa!


Vuoden 2009 Thaimaan reissulta, jostain Krabia ympäröivistä saarista

Koulussa on ollut aika rankkaa ja ollaan opittu ihan hirveesti uutta, osaan jo vähän jopa viittoa! Etenemisvauhdista kertoo varmaan aika hyvin, että huomenna meillä on eka tentti... Katotaan miten menee :D Huomenna taas alkaa tän viikon heppailut, ja nyt mulla on muuten taas ollut neljä päivää taukoa! Tuntuu kauheen pitkältä ajalta... Koko vkl menee töissä ja tallilla, eli pääsen kivasti rentoutumaan ja nukkumaan univelkoja pois... Nooot! Onneksi koulu alkaa maanantaina vasta myöhemmin. Mutta eipä enempää lätinöitä tähän postaukseen, seuraavaksi saatte taas lukea heppastelusta. Heido! =)

2 kommenttia: