Sivut

1. syyskuuta 2011

Mummoilua ja muuta mukavaa

Tänään olin taas perinteisesti estetunnilla, ja jälleen kerran menin ihanalla Mummolla =) Marjo-opettaja vaihtoi sille olympiat, jotta Mummeli pysyisi paremmin käsissä, kun viimeksi kontrolli oli vähän hakusessa... Alkuverkassa Mummo vähän ihmetteli kovempaa kuolainta eikä oikein halunnut hyväksyä sitä, mutta pikkuhiljaa antoi vähän myöden. Jarrut kyllä toimivat paljon paremmin olympioilla.

Alkuravien jälkeen alettiin tulemaan innarilinjaa, siis kahden esteen innari, 2 laukkaa puomille, 2 laukkaa toiselle puomille. Tätä piti tulla ravissa, ja pari ensimmäistä kertaa onnistuttiinkin siinä, mutta pian Mummo jo kuumui esteistä, eikä ravi tullut enää kuuloonkaan. Ensimmäinen tehtävä meni vaihtelevasti, itse vähän totuttelin uuteen kuolaimeen ja miten kovaa sitä voi käyttää, ja alkuun oli vähän vaikeuksia saada Mummoa kiinni innarin jälkeen. Lopuksi meni kuitenkin muistaakseni ihan jees?




Seuraavaksi muutettiin tehtävää niin, että innarien jälkeen johdettiin vasemmalle ja hypättiin okseri. Ekalla kerralla olin vähän pihalla ja meinasin mennä innarin jälkeen suoraan kunnes muistin, että okserikin piti hypätä, ja tiestä tuli melko mielenkiintoinen. Tokalla kerralla meni jo vähän paremmin. Tultiin tätä muutaman kerran, ja vaihdettiin vielä suuntaa ja tehtävä muuttui niin, että ensin tultiin tämä aikaisempi okseri, sitten toinen okseri joka tehtiin siis siitä innarista, ja lopuksi viel pysty. Tämä näkyy videolla. Mulla oli paikat ja vauhti vähän hakusessa, mutta ainakin kerran meni ihan jees (tietenkin se mikä on videolla :D)








Ja miten mä taas osasin tallentaa ton videon jotenkin persiilleen, että nyt se on vaan tollanen pieni kökkö tossa keskellä... Huoh. Kun ei osaa niin ei osaa. No, tässä se kumminkin tulee...




Tänään meillä oli koulussa eka viittomakielen tentti, se meni ihan jees, mutta viimeisenä tehtävän piti keksiä oma tarina, aiheita oli kolme ja niistä piti valita. Ihan kauheen vaikeeta oli, kun itse piti oikeesti tuottaa se ja vielä viittoakin! No, mun tarina oli ainakin melko dramaattinen, että jos ei viittomat menneet ihan oikein niih juonesta ainakin plussaa! Heh... Viimeistään kyllä viime yönä huomasin, kuinka intensiivinen toi kurssi on, näin nimittäin sellaista unta että viitoin jotain... Ja musta tuntuu että oon myös viittonut unissani, koska heräsin siihen uneen ja mun lakanat oli ihan solmussa :D Hahah. No, ainakin oon sit varmaan jotain sisäistänyt!

Tänään koulun jälkeen kävin vielä ostamassa ne kengät josta eilen puhuinkin. Spirit Storesta sellaset "mokkaiset", harmaanruskeet nilkkurit/saapaat, jossa teddyvuori ja samanlaiset nauhat kuin luistimissa, korkoa joku 10cm? Ostin ne siis talvikengiksi, vitsit olin tyytyväinen kun löysin ne! Kerrankin jotkut ei ihan kamalan näköiset, lämpimät (?) ja kunnollisella pohjalla varustetut talvikengät. Niissä on siis sellainen kuminen kuvioitu, pitävä pohja. Ja niistä sai vielä 10 euroa alennustakin! Jei! Katsotaan loppukuusta mikä rahatilanne mulla on, jos ostaisin vielä ne toisetkin kengät, ne oli ihanat <3 Ostin myös Yves Rocherilta uuden puuterin ja huulirasvan, halpaa oli ja kauheat extralahjat ja edut sai, kun liityin silloin viimeksi niiden kantikseksi, ja sain sellasen jonkun etukupongin.

Joo, eipä muuta! Huomenna alkaa kamala viikonloppu, huomenna koulua kahdeksasta yhteentoista, siitä suoraan tallille, ja sieltä neljäksi töihin, ja pääsen illalla kymmeneltä. Lauantaina taas neljästä kymmeneen töitä, ja sunnuntai aamulla pari tuntia, ja illalla vielä tallille. Oikein rentouttava viikonloppu rankan viikon jälkeen... Onneksi maanantaina koulu alkaa vasta myöhään =) Heippu!

7 kommenttia:

  1. Mites toimi uus huppari in action??? ;D
    t. kaksu

    VastaaPoista
  2. voisin käydä huome visiitil siel sun töis :D

    VastaaPoista
  3. Hyvin toimi huppari ja tervetuloo, en kyl takaa et oon yksin siel :D

    VastaaPoista
  4. Sulla on timantteija saappaissa? Oliko ne saappaissa jo valmiina ostaessa vai ootko myöhemmin pistänyt , ootko ite vai jossain muualla? mitä maksoi :)

    VastaaPoista
  5. Ne oli valmiina niissä, voitin ne Hööksiltä viime jouluna runokisasta xD Ois maksanu joku vähän pääl satasen vissiin =)Mun mielest siel on niit vieläkin, en oo varma!

    VastaaPoista
  6. Onko ne muuten aitoja timantteja? Terv: kaxu

    VastaaPoista
  7. Ei nyt sentään... :D t.kuxu

    VastaaPoista