Sivut

19. elokuuta 2011

Tylsää päivittelyä

Heti näin alkuun pahoittelut, mulla ei ole koko viikosta ainukaistakaan kuvaa. Ei ratsastus- eikä muitakaan kuvia! Ärsyttävää. Mutta joo. Keskiviikko meni vaan töissä ja kaverini Senjan kanssa. Illalla mun piti mennä pitkästä aikaa LENKILLE! No, yllätys yllätys, se jäi vain haaveeksi, sillä pikkusiskoni tuli ilmoittamaan, että mennään Siipiravintolaan syömään. Heh, taas vaihteeksi... Isoveljeni ja hänen vaimonsa tulivat myös meidän kanssa. Oli hyvää niinkuin aina! Eilen kävin Lindan ja Mimin kanssa keskustassa, voi vitsi kun on taas kaupoissa IHANIA vaatteita ja kenkiä!! Ja nyt mä tietysti niin persauki, kuin olla ja voi. Vielä keväällä mulla jäi aina palkasta useampi satanen "ylimääräistä", mutta se tais nousta vähän hattuun ja tuhlasin sitten oiken urakalla. Sitten mentiin vielä Kreikkaan ja siinähän ne rahat menikin. Ja nyt olen köyhä. Suoraan sanottuna pepusta! No, oma vika, mutta kumminkin harmittaa!

Illalla menin sitten estetunnille Pedantiin, menin taas ihanalla (turbo)Mummolla =) Mentiin maneesiin, kun ulkona satoi, ja Mummo taisi vähän jännittää sitä, kun ei ollut niin hyvä ja rento kuin viime tunnin alussa. Alkuverkassa herkistettiin hevosia pohkeelle ja ohjalle tekemällä laukka-ravi ja laukka-käynti siirtymiä. Mummo vaan kuumui ja hermostui tästä, eikä siirtymät menneet kovin hyvin. Sitten alettiin hyppäämään ristikko-ristikko linjaa niin, että lähestyttiin ravissa, jonka jälkeen ympyrä laukassa, ympyrän aikana takaisin raviin, ristikko ravissa ja esteen jälkeen jatkettiin laukassa. Nämä sujuivat meidän osalta oikein hyvin, Mummo teki hyviä hyppyjä ja jaksoi odottaa, eikä rynninyt esteelle. Tätä tehtävää mentiin muutaman kerran aina esteitä korottaen, ja Mummo oli koko tehtävän ajan tasaisen hyvä. Tämän jälkeen ristikot nostettiin pystyiksi, ja alettiin tulemaan linjaa ilman ympyrää, laukassa sisään, ja väli viidellä askeleella. Tämäkin meni ihan ok, hypyt oli edelleen hyviä, vaikka tässä Mummo alkoikin käymään jo vähän kiireiseksi. Lopuksi linjan jälkimmäinen pysty nostettiin okseriksi, ja tehtävään lisättiin kavaletti. Tätä tultiin siis niin, että linja tultiin neljällä askeleella, koukattiin päädyn kautta, kavaletti, ja kolmella askeleella linjan ensimmäinen pysty toiseen suuntaan. Tämäkin meni melko hyvin, vaikka Mummo pääsikin linjalla menemään vähän kovaa. Tunnista jäi taas hyvä fiilis, Mummo on super =)

Mummeli, tämä kuva oli siis viime tunnilta... (c) Annemari Toivonen

Vitsit tää postaus näyttää tylsältä. Jos lisään tohon viime tunnista hyppykuvan, siinä on kumminkin Mummo x) Noin! Kait tuo yksi vanha kuva edes vähän piristää tätä ulkoasua... Mutta joo. Nyt lähden vielä Lenniä ratsastamaan, ja sitten viikonlopun viettoon! Maanantaina mulla alkaakin sitten koulu! Jaiks =) Innolla kuitenkin odottelen, tosi kivaa mennä kouluun, tässä on jo helmi- vai maaliskuusta asti "lomailtu"! Tänne saa sitten myös laittaa postausehdotuksia/-toiveita, jos alkaa kyllästyttää nämä mun ainaiset lässytykset, ja ihan mielellään saa muutenkin kommentoida, se tuo ihan kivaa piristystä ja kirjoitusmotivaatiota, kun tietää, että edes joku lukee... Mutta nyt menen, hyvät viikonloput itse kullekin!

PS. mun täytyy sittenkin mainostaa vielä! Nimittäin Yves Rocheria! Nämä tuotteet on ensinnäkin halpoja, hyviä, ja mikä tärkeintä, niitä EI ole testattu eläimillä! Ostin sieltä eilen kulmakynän, joka maksoi 6,90e, ja on muuten aikas hyvä. Eli suosittelen! Lisää eläinkokeetonta kosmetiikkaa ja kodinpuhdistusaineita: Animalian kosmetiikkalista

3 kommenttia: