Sivut

22. elokuuta 2011

Messuilua, koulutien aloitusta ja muuta mukavaa

Viikonloppu meni taas ihan tavallisissa merkeissä, käytiin syömässä ja leffassa katsomassa Apinoiden planeetan synty, joka oli uskomattoman hyvä! Siinä oli niin aidosti kuvattu ihmisen suuruudenhulluutta, julmuutta ja sitä, kuinka ihminen luulee olevansa maailman valtias ja pelkää kaikkea sen valtaa uhkaavaa. Ainut miinus leffassa oli se, että apinoista oli tehny hieman liian ihmismäisiä. Mutta muuten todellakin katsomisen arvoinen leffa, joka antaa varmaan itse kullekin vähän miettimisen aihetta. Ollaanko me Jonin kanssa vähän tylsiä, aina käydään vaan leffassa ja syömässä tai ollaan kotona..? No ihan ymmärrettävää, kai siellä intissä sit aika kuluttavaa ja raskasta on.

Lauantai menikin töissä ja sunnuntaina suunnattiin sitten Turun messuille! Saatiin Jonin äidiltä vapaaliput sinne, ja käytiin sitten tsekkaamassa meininkiä. Turun messut on siis vissiin Suomen suurin yleismessu, ja kyllähän siellä aika paljon näytteilleasettajia oli. Pihalta löytyi tivoli, paljon ruokakojuja ja muita krääsänmyyntipisteitä, armeijan laitteita ja kotieläimiä. Sisältä löytyi niin eläinliikkeiden, kirjakauppojen, kampaamoiden, leipomoiden, käsityöliikkeiden, pankkien, kuin erilaisten yhdistystenkin kojuja. Eli vähän jokaiselle jotakin. Mä tietty enimmäkseen kiertelin niitä eläinkauppojen pisteitä ja ihailin ulkona olevia elukoita. Siellä oli muunmuassa minipossu, hevonen, FALABELLOJA (<3), jotain minilampaita, kilpikonna ja 1200 kiloa painava sonni! Elkku-sonni oli muuten ihan hiton iso! Kävi vaan sitäkin sääliksi, kun se joutui olemaan sellaisessa "peräkärryssä" häkissä, jossa se ei mahtunut edes kunnolla kääntymään... No, kai sellainen sitten vetää väkeä paikalle. Käytiin vielä buffetissa syömässä ja kierreltiin vielä hetki ja lähdettiin pois. Messuilla olisi ollut huomattavasti kivempaa, jos porukkaa olisi ollut puolet vähemmän ja rahaa 100 kertaa enemmän mukana...


Elkku-sonni, raasu =(

Ihanaihana miniheppa <3

Miniminimini... Minivuohi ja minilampaan karitsa =) Noi lampaat piti muuten ihan törkeetä ääntä! Ei kuulostaneet tavallisilta lampailta ollenkaan!
 Ja tänään mulla alkoi sitten koulu! Eli tosiaan se viittomakielen ja visuaalisen kommunikoinnin linja, josta jo aiemmin kerroinkin. Tämä kurssi kestää siis 16 viikkoa ja on vähän niinkuin viittomakielen "alkeiskurssi". Tänään ekana päivänä aloitettiin yhteisellä tervetuliastilaisuudella, josta siirryttiin luokkiin, ja opettaja kävi vissiin paikallaolijat läpi ja sitten mentiin syömään. Ruokailun jälkeen käytiin vähän käytännön juttuja läpi ja jaettiin jotain lomakkeita sekä esiteltiin itsemme, perus ensimmäinen koulupäivä siis. Viimeisellä tunnilla opeteltiin sormiaakkoset, viittomaan oma nimi ja jotain perussanoja ja sanontoja. Ihan hyvä fiilis jäi ainakin ekasta päivästä, huomenna oon ainakin vielä menossa!

Tämä viikko mulla onkin nyt ihan täyteen suunniteltu, koulua joka päivä, huomenna vielä töitä illalla, keskiviikkona Lenniä ratsastamaan, torstaina estetunnille, perjantaina katsomaan Jonin sotilasvalaa, lauantaina kisat. Jos sunnuntaina sais sit vähän hengähtää? Oon muuten taas hyvin perillä asioista, en taaskaan tiedä, mihin luokkaan ollaan Lennin kanssa lauantaina menossa, mutta ilmeisesti 70cm ja Lennin omistaja menee taas 90cm, kun ei tietääkseni taas ole sitä 80cm luokkaa ollenkaan. Mutta joo, katsotaan mitä saan aikaiseksi kerrottua tänne viikon mittaan :D Ensi kertaan, adios! =)

5 kommenttia:

  1. elkulla on pienet kivekset. ajattelin vaa huomauttaa :D noi lampaat näyttää iha kebabeläimilt <3

    VastaaPoista
  2. No joo tost huomautteli muutama muukin... :D

    VastaaPoista
  3. Mä käyn ratsastamas siin messukeskuksen vieres oleval Artukaisten ridakoulul :))

    VastaaPoista
  4. Aijaa kiva, mäkin kävin siel ennen ja nykyään käyn siin vieres Pedantis =)

    VastaaPoista
  5. jos sä haluut lähtee johonki ni en mä sua estele saatana :D an paukkuu vaa

    VastaaPoista