Sivut

8. elokuuta 2011

Viikonlopun kuulumisia ja Lenni

Viikonloppu meni taas rauhallisissa merkeissä, perjantaina käytiin Jonin kanssa taas vaihteeksi syömässä Siipiravintolassa ja illalla mentiin jokirantaan Jonin kavereiden kanssa juomaan muutamat oluset. Lauantaina käytiin Kotipizzassa syömässä (hävettää oikeen!!), vuokrattiin leffa ja käytiin saunassa. Ja sunnuntaina syötiin vielä meillä, kun äiti teki ruokaa. Perus köllimistä siis oikeastaan vaan.

Siipiravintolan sapuskat, nam!

Turun jokiranta

Tänään olin sitten Lenniä ratsastamassa, eipä tehty mitään kummempia taaskaan, askellajit vaan läpi, vähän pohkeenväistöä molempiin suuntiin, laukassa pidennystä ja kokoomista, ja loppuravit eteen-alas. Lenni toimi taas vaihteeksi tosi kivasti, nojasi hyvin kuolaimeen olematta kuitenkaan painava edestä, ja ainakin loppua kohden liikkui oikein hyvin polkien eteenpäin. Lennin koulusatulasta oli yksi vastinhihna mennyt poikki, joten mun piti ratsastaa estesatulalla, mutta eipä se menoa haitannut. Linda oli taas kuvaamassa meitä, ja otti pari hyvää videotakin, mutta kun en nyt vaan osaa muokata ja tallentaa niitä oikein, niin en viitsi tänne laittaa. Näillä näkymin oltais Lennin kanssa menossa 20.8. harkkaestekisoihin, ja ainakin viimeistään 27.8. Ruskolle tallin omiin harkkakisoihin.




Näyttääks toi muuten tyhmältä, kun osa kuvista on isompia kuin toiset? Kun jotenkin musta on kivempaa, että ratsastuskuvat on isoina, mutta sit taas tollaset muut postauksentäytteet näyttää kivemmalta pienempinä... Vai oonko väärässä? Mielipiteitä! Eipä muuta =) Ensi kertaan!

3 kommenttia:

  1. Jeeeeee <3 syömään :) ensvkl vois tehä jotai kivaa taas :)

    VastaaPoista
  2. tosi kivoja noi ratsastuskuvat!! ja mahdollisimman isoina mieluusti kun tossa kyselit xD

    VastaaPoista