Sivut

29. lokakuuta 2011

Loppuviikon heppastelua

Torstaina olin Pedantissa estetunnilla, menin taas Veikko pojulla =) Hypättiin alkuun pientä pystyä diakonaalilla muutaman kerran ja harjoiteltiin johtamista. Tuttuun tapaansa Veikko oli todella kovin vasenta pohjetta vasten, hyppäsi koko ajan ihan esteen vasemmasta reunasta eikä meinannut millään tulla vasemmassa laukassa alas. Onnistuttiin kuitenkin muutaman kerran jälkeen. Sitten tultiin toiseen suuntaan samalla tavalla okseria, jonka jälkeen tultiin pysty ja okseri kaarevalla uralla peräkkäin, väliin piti saada 4 tai 5 askelta. Tämä meni meillä aika hyvin, muutaman kerran tultiin kyllä kolmella, ja kerran keilattiin koko este juurikin sen takia, kun Veikko sinne vasemmalle niin kovin tunki. Tämän jälkeen tultiin vielä puomi-kavaletti-pysty-okseri sarjaa, ja lopuksi kaikki tehtävät ratana. Tunti meni kokonaisuudessaan ihan jees, lukuun ottamatta tuota vasemmalle tunkua. Tässä vielä video, jossa näkyy muutamia pätkiä tunnista, harmi kyllä parhaat palat jäi kuvaamatta! Mutta kiitos videoista Lindalle =)


Tänään ratsastin Lennin vain nopeesti ilman satulaa, mentiin maneesissa, johon oli eiliseltä jäänyt halloween koristeita. Lenni oli vähän ihmeissään ja katseli koristeita, ja yritti kerran lähteäkin, mutta rentoutui pikku hiljaa. Lopuksi se menikin oikein kauniisti ja rennosti. Mentiin vaan käyntiä ja ravia ympyröillä, huomen sitten vähän rankemmin =)

Hihii, viisi yötä ja meidän matka alkaa! Mulla on vielä keskiviikkona töitä, ja muutenkin alkuviikko täynnä ohjelmaa, eli ajan pitäisi kulua nopeasti! Huomenna meen siis tosiaan vielä Lenneilemään ja katsomaan hetkeksi Artukaisiin estekisoja. Jos äiti tulee huomenna kuvaamaan meitä, laitan varmaan illalla postausta. Seuraavaan kertaan!

1 kommentti:

  1. Vastasin tänne, ettei oman blogini kaikki lukijat näe :) Menen moikkaamaan siis Maiju Veistosta, ja sitä Janitaa (kenellä on se Santtu). Jos asut siellä päin, niin lähe ihmeessä meidän kanssa vaikka baarikierrokselle? ;)

    VastaaPoista