Sivut

22. lokakuuta 2011

I'm still here...

Huoh... Ei musta taida olla mikskään bloggaajaksi! Ei vaan energia riitä tähän päivittelyyn. Enkä kyllä oikeestaan ole mitään kummempia taas vaihteeksi touhunnutkaan! Alkuviikko meni vaan koulussa, keskiviikkona olin töissä, ja torstaina ja perjantaina ratsastin Lennin. Torstaina menin ilman satulaa, kun en jaksanut alkaa vääntämään, ja alkaa muutenkin pikkuhiljaa ideat loppumaan sileällä työskentelyssä, kun ei olla ihan liian pitkään aikaan päästy koulutunnille... Perjantai sit oltiin taas hyppäämässä, Lennin omistaja piti meille tuntia, joka menikin ihan kivasti, hypättiin vaan jumppasarjaa, jonka viimeinen este oli lopuksi jotain metrin luokkaa, hienosti poika ylitti senkin. Nyt hypyt alkoivat olemaan vähän pyöreämpiä ja parempia, mahtoiko johtua baucherkuolaimesta, joka oli kokeilussa, vai jostain muusta... Vielä kun saadaan esteiden välit sujumaan, niin alkaa näyttää jo ihan hyvältä!

Lenni söpönä viime kisoissa =)

Jee, kaksi viikkoa niin meikä on Thaimaassa! <3 Ei tee mulle kyllä yhtään pahaa, taitaa tämä syksy painaa vähän liikaa päälle... Vaihdettiin meidän hotellia, kun saatiin ihan se ihan älyttömän halvalla. Eli asutaankin nyt siis Dewa Phuketissa Nai Yang Beachillä, eli vähän pohjoisemmassa osassa Phuketia. Nai Yangilla on kuulemma Phuketin parhaimmat rannat ja paaaaljon rauhallisempaa kuin noilla suosituimmilla paikoilla, eli käy mulle. Ainahan sieltä pääsee iltaa viettämään vilkkaammille rannoille, jos mieli tekee!

Hmm, eipä muuta, tästä tuli taas tällainen pikapostaus. Mitäpä sitä turhaan jaarittelemaan, kun ei ole mitään kerrottavaakaan! Ens viikolla ei tiedossa mitään ihmeellistä, ainakaan näillä näkymin. Katsotaan koska vaivaudun taas tänne kirjoittelemaan... Haudi! =)

2 kommenttia:

  1. Otas sitten Thaimaassa paaaljon kuvia tänne blogiin ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, sit tulee kerranki kunnon kuvallinen postaus :DDD

    VastaaPoista