Sivut

9. lokakuuta 2011

Lyhyt selostus viikonlopusta

Noniin! Perjantaina olin siis siella baarissa, kuten jo kerroinkin. Oli ihan hauskaa, mutta ei se Lyni oikein oo mun paikka, liian amismeininkiä... Harmi sinänsä, sillä siellä on niistä hurjasta kolmesta (vai neljästä?) Turun "bailu"baarista, jonne mun ikä riittää viikonloppuna, paras palvelu ja drinkeissä paras hinta-laatusuhde. Pakko hehkuttaa, siis Lynin MUDSLIDE-drinkki on ihan SAIRAAN HYVÄÄ! Itseasiassa se on voittanut jonkun lehden "Paras jäätelödrinkki"-kilpailunkin =) Mutta joo tämä ei varmaan kiinnostanut ketään, lauantai meni vaan töissä, jossa oli taas vaihteeksi ihan perseestä.

Tänään eli sunnuntaina oltiin sitten Lennin kanssa siellä harkkakisoissa! Ne oli siis Koskella ChevaLux tallilla, hypättiin vaan 60cm luokka ja omistaja meni 80cm. Tuolla oli mun mielestä vähän tyhmästi noi luokat, kun oli vaan 20cm välein, mutta parempi tietenkin liian matalia, kuin liian korkeita =) Kasikympistä seuraava olisi tosiaan ollut se metri, johon ei ehkä ihan olla valmiita!

No mutta kuitenkin, päivä alkoi todella mahtavasti, nukuin nimittäin pommiin. Oon ollut muutenkin tosi väsynyt, niinkun oon tännekin varmaan kitissyt, joten eilisen rankan työpäivän ja mainitsemattomista syistä todella huonosti nukutun yön jälkeen en vaan herännyt heratyskelloon. Tai siis, olin herännyt sen verran, että olin painanut torkkua kaksi kertaa, mutta varsinaisesti heräsin siis vasta puoli tuntia myöhässä. No, puin siinä sitten helvetin nopeesti, en ehtinyt edes syömään aamupalaa, ja unohdin siinä samassa vielä kamerankin kotiin. Ajattelin, että käyn kaupasta ostamassa jotain aamupalaa menomatkalla, mutta eihän mikään kauppa seitsemältä aamulla ollut auki! Menin sitten tallille tyhjin vatsoin, laitettiin polle kuntoon ja lähdettiin sitten talliltakin vähän myöhässä, otettiin toinen ratsukko naapuritallilta kyytiin ja lähdettiin posottamaan kohti Koskea.

Perillä sitten epäonni jatkui, kun oltiin ottamassa Lenniä pois kopista, niin toinen heppa onnistui jotenkin tulemaan takapuomin alitse ja karkaamaan. Metsästettiin sitä siinä hetki, ja oli jo muutenkin kiire. Mentiin sitten verkkaan myöhässä, ja ehtisin verkata ehkä 5 minuuttia, muutama kierros ravia ja laukkaa ja muutama hyppy ja siinä se. Ja vain toiseen suuntaann. Rata meni kuitenkin oikeastaan aika hyvin, se oli tasainen ja rauhallinen. Yhden esteen jälkeen jäätiin ristille, mutta se ei menoa haitannut, ja viimeiselle esteelle hyppy tuli vähän töksähtäen, muuten kaikki hypyt oli aika hyviä. Saatiin puhdas rata, ja jäi hyvä fiilis! Harmillisesti en nyt sitten saanutkaan yhtään kuvia tai videota, kun oma kamera jäi kotiin ja kuvaajat olivat metsästämässä sitä toista hevosta =(

Eipä tässä muuta, uni painaa jo silmäluomia, joten pakko mennä nukkumaan. Oli taas tosi "jännä" postaus, ei kuvan kuvaa eikä mitään muutakaan mielenkiintoista. Pahoitteluni! =( Ensi viikko on taas yhtä menoa, töitä, valmennus, kampaaja, ratsastusta ja sunnuntaina Pedantin kisat. Katsotaan, mitkä tapahtumat päätyvät tänne! Moikkis =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti