Sivut

7. lokakuuta 2011

Shoppa och hoppa!

En tiedä, voiks tollee edes sanoa, mitä otsikossa lukee, mut ei haittaa! Kaikki varmaan tajusi, että olen ollut shoppailemassa ja hyppimässä. Keskiviikkona alkoi tosiaan Hullut Päivät, ja tottahan toki siellä on aina pakko juosta, vaikkei siellä varsinaisesti oikein mitään ihmeellistä koskaan ole. Lisäksi siellä on vielä tosi ärsyttävää olla, koska siellä on niin paljon ihmisiä, ja jotkut tunkevat järkevästi esimerkiksi lastenrattaiden kanssa sinne... No joo. Eilen torstaina kävin sitten katsomassa, jos jotain löytyisi. No ei löytynyt! Ostin kyllä lilan neuleen Hennesistä, ettei sentään ihan turha reissu olisi ollut!

Illalla menin Pedantiin estetunnille, menin Veikolla ja meni oikeastaan aika kivasti. Alkuun tultiin kavaletti-innaria, jonka lopussa oli pysty, muutaman kerran, ja viimeistä pystyä nosteltiin pikkuhiljaa. Muutamien kertojen jälkeen kavaletit nostettiin myös pystyksi ja tultiin tätä linjaa taas muutamia kertoja korottaen. Sitten vaihdettiin vielä suuntaa ja tultiin sitä. Veikolla oli jalassa vähän häikkää ja se oli "laiska" tai siis sellainen hidas, muttei kuitenkaan ontunut tai mitään. Ei kuitenkaan ollut ihan oma itsensä. En oikein meinannut saada laukkaa kauhean hyvin pyörimään ja laukan ylläpitämisen kanssa sai jopa vähän työskennellä, joten saatiin muutama vähän huonohko hyppy, ja kerran Veikko kielsi, mutta muuten meni aika hyvin. Videoltahan se näkyy!



Tänään oli tietenkin myös pakko mennä sinne hullun myllyyn, ja tällä kertaa jopa löysin jotain! Farkkulegginssit kympillä ja ihana karvainen tuubihuivi, joka ei kyllä ollut missään tarjouksessa. Tulihan siinä sitten muissakin kaupoissa kierrettyä, ja Gina Tricotista tarttui mukaan musta perus trikoo, laukku ja korvikset sekä kaulakoru. Korut olivat tietenkin vaihteeksi teemaa pääkallo...





Tämän kertainen postaus nyt oli tällainen vähän sutaisten kirjoitettu, kun mulla on vähän kiire! Pitäis käydä suihkussa ja laittautua iltaa varten, kun ollaan menossa kavereiden kanssa ulos tänään. Sitä ennen menen kuitenkin kuvaamaan yhden kaverin tuntia Pedantiin (hienosti baarivaatteet päällä...), ja sitten mun täytyy hakea äiti satamasta, jonka jälkeen pääsen vasta varsinaisesti viikonlopun viettoon! Mutta eipä muuta.

Eikun ainiin! Sunnuntaina mennään Lennin kanssa Koskelle kisoihin, en tiedä vielä mitä hypätään, mutta joka tapauksessa postaus materiaalin kera tulossa siis sunnuntaina =) Nyt viikonlopun viettoon, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti