Sivut

16. lokakuuta 2011

Turhaa lätinää vol.4 ja kisat!

Joo, taas on tullut postattua viimeksi monta päivää sitten, joten tästä tulee taas puoliksi tällainen jaarittelupostaus! Taisin kyllä "luvatakin", että laitan vielä ennen viikonloppua postausta... Hups. No mutta, asiaan.

Keskiviikko meni tylsästi töissä, ja torstaina olin siellä kampaajalla, jossa menikin sitten kolme ja puoli tuntia... Leikkautin siis otsatukkaa vähän ja sitten latvoista huonot pois, pohjalle mustaa ja jotain raitoja. En ole nyt saanut otettua mitään kuvaa vielä, kun en ole laittanut sitä kertaakaan oikein kunnolla :D On kuitenkin melkeen samanlainen kuin mulla olikin, joten en ehkä laitakaan kuvaa! Perjantaina olin taas vaihteeksi töissä, jonka jälkeen lähdin sinne ihanaan amisluolaan, eli Lyniin. Enpä siellä kuitenkaan kauaa viihtynyt, ja vaihdoin paikkaa Primaan, jossa olikin sit ihan hauskaa. Baarissa on vaan hiton ärsyttävää olla rahattomana! Tai siis, ettei voi käyttää rahojaan. Lauantaina kävin ratsastamassa nopeesti Lennin, siläl oli nyt chambon-ohja käytössä, että olisi käyttänyt selkäänsä vähän paremmin. Kyllähän se ihan kivasti toimikin, en kyllä ehtinyt ottaa kuin askellajit nopeesti läpi, kun oli vähän kiire.


Tänään sunnuntaina olin sitten Pedantissa harjoitusestekisoissa Veikolla hyppäämässä 90cm luokan. Kaverini hyppäsi sillä saman luokan, ja ratsasti ekana, ja oli verkassa kuulemma tosi hyvä. Alkuratakin meni heillä aika hyvin, mutta 7. esteelle Veikko kielsi ulos, ja Paulinakin lensi selästä. Ajattelin, että täytyy sitten olla tarkkana, ettei kiellä mun kanssa sille uudestaan, otin raipankin heti käteen, jos tarvitsisi radalla vähän avittaa herraa esteiden yli. Hyppäsin sitten selkään ja otin itsekin muutaman hypyn alle, ja Veikko hyppäsi kivasti, oli vaan melko vahvana, mutta eipä se menoa haitannut.

Verkasta
Radalla kaikki sujui oikein hyvin, kaikki paikat nyt eivät olleet ihan täydellisiä, mutta päästiin maaliin virheittä. Poika tsemppasi sille pelottavalle esteellekin hyvin, vaikka hyppäsikin melko ison loikan siihen, ja viimeinen neljän linja tultiin viidellä. kun tultiin niin pienellä hypyllä ensimmäiselle esteelle, ja tajusin liian myöhään, että nyt pitäisi mennä eteenpäin, enkä sitten halunnut enää ottaa riskiä ja puskea hevosta viimeiselle. Mutta kisoista jäi hyvä fiilis, on se Veikkokin niin hieno poika =) Seuraavat kuvat (c) Annemari Toivonen


Tämä oli se pelottava este =)
Fiuu..!
Koiranäyttelyruusuke kädessä on helppo hymyillä! x)

Tässä vielä video radasta, ihan kivalta se näyttää, vai onkos jotain rakentavaa kommenttia? :D




Huh, en jaksa nyt kertoa, mitä teen ensi viikolla, koska mitään jännää ei ole luvassa! Katsotaan taas, mitä saan aikaiseksi kirjoittaa tänne x) Eipä muuta, ensi kertaan!

PS. oon kolmen viikon päästä Thaimaassa. Ihan vaan muistutukseksi =)

4 kommenttia:

  1. kivasti veikko vetää ilmavaraa hypyissä ;D ihana toi pinkki ruusuke! :) teil oli kivasti tänään! :)

    VastaaPoista
  2. Täytyy varmistella, ettei varmasti tiputa! ;D Joo on aika söpö, ja sit siin lukee viel erinomainen/excellent!!!!! :D oon kyl ihan tyytyväinen =) Harmi kun en nähny teiän suoritusta x(

    VastaaPoista