Sivut

1. marraskuuta 2011

Viimeiset heppastelut ja lässytystä

Joo, eipä tullut sitten sitä postausta sunnuntaina, kun ei äiti tullut kuvaamaan =( Maanantai meni sitten vaan koulussa ja töissä, ja mulla meni sitten ihanasti puhelinkin rikki. Se ei vaan mene päälle. Äiti vei sen tänään korjaukseen, toivottavasti saan sen huomenna takaisin, tai olen seuraavat kaksi viikkoa ilman puhelinta =) Mahtavaa!

Tänään päivä alkoikin vaihteeksi tosi huonosti, en jaksa selittää, kun ei se mitään ihmeellistä ollut eikä ketään kuitenkaan kiinnosta :D Käytiin äitin kanssa kirjastossa hakemassa vähän lomalukemista, matkalle lähtevät mukaan Harry Potter 4. ja 5. osat, ja voisin vielä repästä ja lukea vaikka Anna Kareninan, kun mulla sattuu se kotona olemaan :D Illalla menin sitten Lenniä ratsastamaan, ja pitkästä aikaa olikin sellainen fiilis, että jaksaa jotain tehdäkin. Harmikseni kuitenkin huomasin, että mulle tulee kiire ratsastaa ennen kuin maneesissa alkaa tunti. Ulkona oli niin pilkko pimeää, eikä kentällä valoja, etten edes haaveillut meneväni sinne ratsastamaan. Lenni oli alkuun vähän jäykkä, varmaan kun olivat eilen omistajan kanssa estevalmennuksessa. Ravissa sai alkuun tehdä aika paljon töitä, että pyöreä muoto löytyi, mutta kyllähän se sieltä tuli, ja Lenni menikin aika nätisti sitten. Ei ehditty tekemään mitään erikoista, joten keskityin sitten vaan siihen, että saan kaikki askellajit hyviksi. Lenni liikkuikin lopuksi kivasti ja rennosti, loppuravit vaan meni vähän sähläämiseksi, kun Lenni ihmetteli maneesiin tulevia hevosia. Harmitti kyllä aika paljon, kun hevonenkin tuntui niin hyvältä, että olisin halunnut jatkaa työskentelyä, mutta ei sitten ehditty enää. Höh! Seuraavaksi pääsenkin hevosen selkään vasta loman jälkeen estekurssilla.

Ja niin, fiilistellään nyt tähän loppuun vähän. Jeejee kaksi yötä enää ja me ollaan melkein perillä Thaimaassa! Hih =) Ei mulla taas tällä kertaa muuta, anteeksi huonosta postauksesta, mutta tekipä nyt vaan mieli kirjoittaa, kun tuskin huomenna enää ehdin eikä ole mitään kerrottavaakaan. Voi olla, että tulen laittamaan jotain tilannepäivitystä kesken matkan, mutta "virallisesti" palaan varmaan vasta matkan jälkeen! Eli heippis =)

3 kommenttia: