Sivut

16. syyskuuta 2011

Pitkästä aikaa Veikolla

En siis mennytkään tänään Mummolla, vaan piiiitkästä aikaa Veikolla! Oli kyllä ihan mukavaa vaihtelua. Mulla oli nyt siis vissiin kuuden viikon putki kun menin Mummolla, niin hyvää se tekee välillä muitakin hevosia ratsastaa. Veikko oli rauhoittunut kauheasti viime kerrasta kun ratsastin sillä. Ennen se oli hirveän vahva ja kävi aika kuumana kun hypättiin, ja jarrut oli tälläkin pojalla joskus vähän kateissa. Tänään se ei kuitenkaan kuumunut oikeastaan yhtään ja odotti esteille hyvin.

Pahoittelen kuvan laatua, mutta oli se nyt kiva joku otos tännekin saada...

Mentiin siis ihan helkutin vaikeeta tehtävää, jossa oli neljä puomia ympyrällä, joka sivulla. Tultiin tätä alkuun laukassa molempiin suuntiin, ja huh, että oli vaikeaa saada kaarteet ja rytmi tasaisiksi ja askeleet sopimaan. Alku oli melkoista säätöä, mutta onnistuttiin lopulta ainakin kerran... Tämän jälkeen puomit nostettiin pieniksi pystyiksi, ja tultiin samaa edelleen. Esteitä nostettiin tämän jälkeen vielä kerran, ja mun mielestä tehtävä tuli vaan helpommaksi, kun esteet nousi :D Lopuksi tultiin samaa tehtävää niin, että siihen jätettiin vain kaks estettä, ja niitä tultiin sillee hassusti, että toisen jälkeen vaihdettiin aina päädyn kautta suunta. En jaksa ruveta selittämään tarkemmin, kun siitä tulisi niin pitkä ja monimutkainen selitys :D Tunti meni kokonaisuudessaan ihan hyvin, mutta tuossa viimeisessä tehtävässä en aluksi saanut vasenta pohjetta kunnolla läpi, ja tultiin esteet ihan vasemmasta reunasta, joka sitten kostautui niin, että vedettiin yksi tolppa mukanamme... Sain sen kuitenkin aika helposti korjattua. Seuraavassa pieni videokooste tunnista, kun kuvat nyt on mitä on... Näätte samalla Veikon ihanan varmistelevan hyppytyylin :D



Käytiin äitin kanssa ennen mun tuntia tallin vieressä olevassa hevostarvikeliikkeessä, ja oi vitsit sillä oli kaikkea ihanaa alennuksessa! Oon aina ollut oikea Kingsland merkin vihaaja, kun oon nähnyt ihmisillä vaan sellaisia huppareita yms, missä lukee kissankokoisin kirjaimin KL, KINGSLAND, ja niin edelleen. Mutta nyt tuolla oli tosi kivoja juttuja mitä olisin halunnut! No, en nyt ostanut mitään, kun ei rahatilanne ole mikään maailman paras, mutta vinkkasin äidille kyllä, mitä voisin haluta joululahjaksi... Ja jos sattuis alet olemaan vielä tän kuun lopussa, niin taidanpas kipaista tuota kautta :D Mukaan tarttui kuitenkin Kingslandin lökärit, jotka äiti välttämättä halusi ostaa mulle, ja jotka ovatkin oikeestaan aika kivannäköiset ja hyvät jalassa!

Tykkään, vaikka lukeekin aika isolla Kingsland :D

Siinäpä tämän päivän kuulumiset, huomenna palaan taas lukiotunnelmiin äidinkielen kirjoitusten parissa! Menen siis korottamaan äidinkielen arvosanaa, en todellakaan ollut tyytyväineen ensimmäiseen suoritukseeni. Toivottavasti nappaa tällä kertaa, tai jää todellakin ketuttamaan! Mutta eipä muuta, palaillaan viikonlopun jälkeen!

6 kommenttia:

  1. noi lökärit on kyl ihanat <3 mä melkeen ostin joskus vihreet mut en ostanukkaa :(

    VastaaPoista
  2. ja ihania noi veikon hypyt ton pudotuksen ja kompuroimisen jälkeen, "apua mä en ny enää koske puomeihin" :D

    VastaaPoista
  3. Ois kannattanu ostaa, nä on ihanan pehmeet ja hyvät! Oli pakko laittaa tänään kirjotuksiinkin ;D Ja Veikko joo taas vähän varmistelee :D

    VastaaPoista
  4. hei sairaan ihanat housut oon pitempään ettiny tollasia mutta en mistään oo löytäny, mistä noi on ja paljo oli hintaa :))?

    VastaaPoista
  5. Noi on meiän tallin vieresestä ratsastustarvikeliikkeestä, Horse Sport Lines, makso 25e kun oli -50% alennuksessa =) Mun mielestä noilla on myös nettikauppa, en oo varma, googletapa!

    VastaaPoista
  6. mun blogissa on sulle blogitunnustus! :D

    http://momoona.blogspot.com/2011/09/blogitunnustus-ja-vahan-muuta.html

    VastaaPoista