Sivut

9. maaliskuuta 2012

Pikaiset kuulumiset

Pakko se tänne taas vähän ilmoitella kuulumisia, ettei ihan koko blogi kuole! Alkuviikolla nyt ei oikeen mitään ihmeellistä tapahtunut, maanantaina makasin vaan kotona kipeenä, tiistaina sama juttu mutta käväsin pikaisesti työhaastattelussa. Keskiviikkona menin töihin, vaikken ihan kunnossa vielä ollutkaan, enkä oikeestaan oo vieläkään. Ärsyttävää räkäilyä ja köhimistä, mutta onneks se heikko olo on jo tiessään!

Eilinen ja tämä päivä olikin vuorossa Lenneilyä, eilen ei tehty kummempia ja tänään mentiin gramaaneilla vain taivutellen syvään muotoon ja venytellen. Huomenna olis vuorossa TR:n estetunti, sieltä taidankin saada jotain materiaaliakin tänne niin pääsen paremmin sepustelemaan!

No joo, tää nyt oli aika turha, mutta koittakaa kestää... Palaillaan viimeistään sunnuntaina vähän mielenkiintoisemman postauksen kanssa. Niin ja hyvää viikonloppua! =)

2 kommenttia:

  1. Mä voin ens viikon la tulla kuvaa sun tuntii :) Ko jos Ansu saa ittensä jollekki lauantai tunnille, ni lupasin mennä kuvaa sitä tuntia ni samalla ny jään sun tuntii kuvaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä tietenkin just sillon ku en oo tunnilla :D

      Poista