Sivut

20. maaliskuuta 2012

Viikonloppu ja kisat

Olipas taas viikonloppu... Perjantaina olin vaan koktona kun tultiin sieltä Helsingistä ja katsoin porukoiden kanssa leffaa. Lauantaiaamulla töihin ja illalla taas mentiin, olipas taas hauskaa voi herttileijaa! Sunnuntaiaamulla sitten pirteenä kisoihin!

Ratsastin hetken alle ennen kuin lähdettiin kävelemään isolle maneesille päin, kun Lenni oli lauantaina vaan juoksutettu. Poika oli ihan muissa maailmoissa eikä keskittynyt ollenkaan, mutta saatiinpahan pahimmat höyryt pihalle. Omistaja hyppäsi ensin, hypättiin siis molemmat 80cm. Omalla vuorollani hevonen olikin jo verkattu, joten ei ihan hirveen montaa hyppyä otettu alle. Lenni oli ihan hirveen vahvana ja ehkä jopa vähän kuuma, ja musta tuntui että se vaan vei mua. Muutama verkkahyppy oli tosi huonoja mut saatiin ihan jees hypytkin alle.

Nyrkit pystyssä ja kädet vierekkäin... Eiks se niin menny?

En ollut taaskaan kävellyt rataa läpi, joten lähestyminen ykköselle oli vähän sutaistu, kun meinasin ratsastaa yhtä estettä päin. Radalla Lennillä oli hirveä vauhti päällä, musta tuntui että se meni ihan täysillä, mutta sellaista vauhtia sen kuulemma kuuluukin mennä :D Vauhtia oli niin paljon, etten ees yrittänyt ruveta vaihtamaan laukkoja ja hömpsyteltiinkin ihan huoletta ristillä menemään. Vitonen pudotettiin, kun vauhtia oli niin paljon enkä saanut pidätettä läpi, niin lähestyminen vähän kusi. Rata oli kuitenkin ihan jees, ei todellakaan mistään siisteimmästä päästä, muttei mikään ihan kamalakaan. Kutoselle tullu joku ihan ihme vamppihyppy kuten videolta näkyy, mutta sellasta sattuu. Nyt kun on sitten oikea vauhti löytynyt tohon laukkaan, pitäisi se saada vielä hallintaan...

(c) Tiia Sipilä

(c) Tiia Sipilä


Sunnuntai-illaksi menin kaverini Aman luokse ja ei jösses kun oli hauskaa! Aluksi mun piti käydä vaan kahvilla mutta päätettiinkin sitten vaihtaa skumppaan ja siitä se sitten lähti... Loppujen lopuksi jäinkin Amalle yöksi.

Sellasta... Mulla onkin töitä seuraavaks vasta torstaina, joten jos tän alkuviikon käyttäis jotenkin hyödyllisesti... Pääsykokeisiin pitäis tässä ainakin lukea ja huomenna meen johonkin yhden vuokratyäfirman infotilaisuuteen ja asuntonäyttöön, keskiviikkona ei ole suunnitelmia. Heppasteluja luvassa vasta perjantaina, kun mennään Lennin kanssa Elinan koulutunnille. Mutta palaillaan taas, heissan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti