Sivut

5. maaliskuuta 2012

Flunssainen postaus viikonlopusta

Jee jee, oon siis flunssassa ollut perjantaista asti ja olo on "mitä mahtavin"... Perjantaina olin juhlimassa kaverini Senjan 20-vuotis synttäreitä, mun oli tarkoitus mennä vain käymään, kun seuraavana aamuna oli siis Matin valmennus ja olokin oli siis vähän flunssainen, mutta viihdyinpä sitten pidempäänkin! Tarjolla oli pikkupurtavaa ja juotavaa sekä tietenkin hyvää seuraa, niin eihän sieltä malttanut ajoissa lähteä! Aamulla kyllä harmitti...

Mustikkashotteja, nam

Noniin ja sitten niihin heppailuihin! Lauantaina oltiin siellä Matin valmennuksessa Lennin kanssa, vähän jännitti että miten mahdan jaksaa huonojen yöunien ja orastavan lenssun kanssa, mutta ihan kivasti meni. Alussa Lenni oli ihan täpinöissä ja halusi mennä kovaa ja meinasi muutaman kerran lähteäkin. No, ainakin positiivista oli se, että laukka oli ainakin lennokasta! Alkuverryttelyn jälkeen tultiin muutaman kerran ravipuomeja, jotka meni hyvin. Sitten tultiin laukassa puomi-miniristikkotehtävää, joka meni kanssa niin hyvin ettei tultu kuin pari kertaa. Olin ihan fiiliksissä, Lenni tuntui näillä tehtävillä tosi hyvältä, eteni oikein kivasti eteenpäin ja pikkukavaletinkin "hyppäsi" selkä pyöreänä.

Näiden jälkeen tultiin kahta ristikkoa vähän muunnellen teitä ja parin testikerran jälkeen tämäkin sujui kivasti. Sitten taidettiinkin alkaa hyppäämään pientä rataa, ja siinä meillä tulikin vähän ongelmia, joskin niitä samoja kuin aina ennenkin. Videolta näkyykin, miten tuolle yhdelle linjalle piti kääntää todella jyrkästi, ja tämän seurauksena en saanut Lenniä tarpeeksi nopeasta etenemään, jolloin tuo väli jäi huonoksi ja kerran vedettiinkin ensimmäinen este kokonaan alas, kun en osannut reagoida tossa kaarteessa tarpeeks nopeasti. Muutaman kerran sitten hiottiin juurikin tuota linjaa, ja viimeisen kerran kun tultiin koko rata niin päästiin sekin ihan mallikkaasti.

Ounou paita ja huopa ei mätsää...


Sen sijaan, että olisin voinut treenien jälkeen mennä kotiin lepäilemään ja parantelemaan itseäni, jouduin tietenkin töihin! Sunnuntaina olikin sit olo sen mukainen ja aamupäivä meni vaan maatessa, mutta piti sitä sitten vähän ryhdistäytyä, kun mentiin äitin kanssa mun serkun kihlajaiskahveille =)

Tänään mulla piti olla työhaastattelu, mutta en viittinyt tässä kunnossa lähteä, niin siirrettiin se sitten huomiselle! Toivottavasti olis sit jo parempi olo. Onneks mulla on vasta keskiviikkona töitä ja torstaina vasta ratsastamaan, jos olisi ees siihen mennessä parantunut! Mutta meikä jatkaa niistämistä, palaillaan!

4 kommenttia:

  1. Tykkäsin postauksesta, toisinkuin flunssastasi. Toivottavasti paranet pian! Ikävä tuo tauti, melkein joka paikassa nyt sitä liikkeellä.

    Tuosta ratsastuskuvasta tuli mieleen kysymys, että kuinka pitkä suunnilleen olet, ja miten korkea itse hevonen on? :)

    Kevättaikoja teillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep, toivottavasti ei jatku pitkään tämä tauti! Olen noin 168cm pitkä ja Lenni on jotain 160-165cm välillä. Kuvassa kyllä näyttää isommalta :D Kiitos samoin! =)

      Poista
  2. heheh. ehkä sä päätit jäädä sinne juhliin pitemmäksi aikaan, jotta tulis kiva krapula ja krapulassaha voi mennä kaikki hienosti :D kivannäköistä menoa videolla! :) olisi muuten kiva jos seuraavassa estevalmennuksessa joku olisi ottamassa myös kuvia!! :) vihjailen vähän.. mielellään kyllä tuon ekan kuvan näköisen valoisana kuin pimeänä iltana, kun ehkä jokin niistä kuvista voi sitte tehdä Lennimäisen bannerin! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo, sillon yhdet kisatkin Veikon kanssa meni parhaiten ikinä, kun oli kauhee krapula! XD Nii, yleensä äiti on ottamas videota eikä mul oo niin hyvää kameraa et sais tuol pimees maneesissa hyvii ratsastuskuvia, mut sit viimeistään kun päästään ulos treenaamaan! ;)

      Poista