Sivut

16. maaliskuuta 2012

Tädää

Sori otsikosta, en vaan jaksa keskittyä nyt, mutta pakko oli tulla tänne kesrtomaan kuulumisia! En oo siis mitään ihmeellistä viikolla tehnyt, käynyt vaan töissä ja työhaastatteluissa ja kaikkea tavallista. Keskiviikkona kävin ratsastamassa Lennin, ei tehty ihmeempiä, vähän siirtymiä ja ympyröillä työskentelyä. Lenni oli itseasiassa aika kiva ratsastaa, vaikka olikin vähän pölö, säikkyi kun maneesin ovi kävi ja pöllöili. Sunnuntaina sitten kisoihin!

Tänään perjantaina lähdettiin kaverini Mimin kanssa Helsinkiin hankkimaan mulle sitä tatuointia, joka jäi viime reissulla vain haaveeksi! Jipii =) Nyt se sitten on ja pysyy. Tyytyväinen olen ja oli erittäin miellyttävä kokemus, paikka oli kiva ja henkilökunta tosi mukavaa, ja jälkikin on hyvää. Eikä se todellakaan sattunut niin paljon kuin luulin! Tai ei sattunut oikeastaan ollenkaan, aluksi vähän nipisteli, mutta hetken päästä ei tuntunut oikein miltään.

Tossa se nyt on, musteet vielä vähän levällään ja verisuonet söpösti pinnassa, mutta oon tyytyäinen!

Sellasia, ei mulla tässä muuta, piti vaan tulla nopeesti tännekin hehkuttamaan! Palaillaan varmaan sunnuntaina kisapostauksen parissa =) Hyvääv iikonloppua!

2 kommenttia: