Sivut

12. maaliskuuta 2012

Lauantain loikat ja kaikkea

Pahoittelut, että tämä postaus tulee vasta nyt, mutta mulla oli hienoisia ongelmia sekä tän tekstin että videon tallennuksessa, ja nyt vasta jaksan tapella näiden kanssa...

Olin lauantaina taas TR:n tunnilla, menin taas Karinalla. Alussa se oli taas pitkä kuin kirahvi ja aika jäykkä. Alkuverkassa tultiin kolmikaarista kiemura uraa ensin käynnissä ja sit ravissa, ja tä nyt meni aika päin pyllyä kun en saanut Karinaa mihinkään taipumaan. Tämän jälkeen verkattiin hetki laukassa ja sitten alettiin tulemaan ravissa yhtä ristikkoa, joka oli tosi pelottava kun siinä oli laatikko alla. Muutaman esteen ohituksen jälkeen päästiin yli, ja sitten este korotettiin pystyksi jota tultiin vielä muutaman kerran.

Sitten taidettiin tulla pari kertaa pysty-kavaletti-pystyinnaria josta mentiin myös ekat kerrat ohi, mutta päästiin tästäkin sit ihan kunnialla yli. Seuraavaksi tehtävään lisättiin okseri ja se ensimmäisenä hypätty pysty ja lopuksi vielä pari okseria. Tajusin vasta tänään kuinka paljon huonompi Karina on vasemmalta, vähän samalla tavalla kuin Veikko. Se ei taivu vasemmalle kunnolla ja vaihtaa vasemman laukan paljon huonommin. Yritinkin tehtävien välissä, kun muut hyppäsivät, taivutella mahdollisimman paljon Karinaa ja saada vasenta pohjetta läpi. Tämä tunti sujuikin jo paljon paremmin kuin edellinen, mutta vieläkin Karina pääsi aivan liian usein menemään esteistä ohi eikä meininki vieläkään ollut sellaista tasaisen varmaa kuin pitäisi. Täytyykin ens kerralla kiinnittää vielä enemmän huomiota tohon vasemman pohkeen läpi saamiseen ja ettei poni pääse liian pitkäksi (joka on melko haastavaa kun Karina on tosiaan ihan kirahvin mallinen jo entuudestaan)



Lauantai-ilta meni taas juhliessa, ei helkkari kun oli hauskaa, kyllä se kantapaikka Amarillo vaan sellasta hupia tarjoaa että huh! Tietysti seurakin oli hyvää. Sunnuntai meni sitten maatessa ja käytiin mamman 75-vuotissynttäreillä. Tänään maanantaina olen lukenut pääsykokeisiin ja käytiin kaverini Lindan kanssa ASUNTONÄYTÖSSÄ! Tää oli kyllä aika extempore idea, katselin vaan huvikseni asuntoja ja linkkasin vitsillä yhden Lindalle ja sanoin, että muutetaanko. No Linda sanoi sitten että mennään näyttöön ja mentiin sitten! Ei ollut ihan paras mahdollinen kämppä, mutta nyt ollaankin katottu muita sitten jo astetta enemmän tosissamme!

Huominen menee taas ihanasti töissä ja keskiviikkona Lenneilemään. Eipä viikolla sitten oikeen muuta ihmeellistä tapahdu, mutta perjantaina otetaan suunnaksi Helsinki ja uusi yritys sen tatuoinnin kanssa! Viikonloput suunnitelman vielä auki, mutta sunnuntaina mennään Lennin kanssa taas vähän harjoittelemaan kisaamista naapuriin. Katsotaan koska saisin jotain postausta aikaiseksi, seuraavaan kertaan!

3 kommenttia:

  1. Harmi, videota olis ollu kivaa katsella :/
    Karina on tosiaan aika vaikee saada taipumaan munki mielestäni, se menee munkin kanssa tollei kaula pitkänä. siltä pitää vaatii niin paljon :D

    t.Ansu

    VastaaPoista
  2. Minusta taas kuvia olisi ihana ollut nähdä. Karinasta olisi kiva saada myös taas kuvia, vaikka hyppykuviakin... ;)

    VastaaPoista
  3. Ansu, yritin kaks kertaa saada sen, mut ei jostain suostunu tallentamaan :o Kokeilin viel eri tiedostomuodolla mut toi ohjelma sekos varmaan jotenkin... Kokeilen viel kerran :D Ja joo Se on niin hiton pitkä ja sinne vasemmalle jäykkä et kauheen vaikee ratsastaa! Pitäis saada verkata vähän kauemmin niin sit menis varmaan hyvin =) Ja anonyymi, mäkin haluisin kuvia, mut kun mul ei oo mikään hyvä kamera tai ainakaan mä ja äiti ei osata käyttää sitä niin ei saa maneesissa hyviä kuvia! Kentälle pääsyä odotellessa =)

    VastaaPoista