Sivut

31. heinäkuuta 2011

Neitsytkisat Lennin kanssa

Tänään oltiin Lennin kanssa meidän ensimmäisissä yhteisissä kisoissa! Hypättiin Pikkukorven tallilla Vahdolla 70cm luokka, ja Lennin omistaja meni 90cm. Mun luokka alkoi vasta klo 12.15, joten en onneksi joutunut heräämään aamulla kovin aikaisin x) Menin tallille ja pakattiin Lenni ja kamppeet autoon ja lähdettiin, matkakin oli onneksi lyhyt, alle 20 km, joten se meni nopeasti. Paikan päällä käytiin sitten maksamassa ja tsekkaamassa rata, joka oli aika simppeli parilla vähän tyhmällä tiellä. Verkassa Lenni oli aika vireä ja eteenpäinpyrkivä, jota se ei siis kauhean usein kotona ole, kävi jopa vähän vahvaksi. Hyvä kuitenkin niin, parempi vähän liian vireä, kuin vähän liian löysä. Verkka meni hyvin ja saatiin tosi hyviä hyppyjä, ja Lenni käyttäytyikin oikein mallikkaasti. Rata meni muuten melko hyvin, mutta tiputettiin perusradan eka este, joten ei päästy sitten 2. vaiheeseen. Lenni meni hyvin eteenpäin, vaikka muutamassa kaarteessa laukka vähän kuolikin, ja ajattelin, että nyt tulee tiputus, mutta sain sen mielestäni ihan hyvin korjattua. Lennin omistajakin oli tyytyväinen pudotuksesta huolimatta. Vaikkei sijoitusta tullutkaan, radasta jäi hyvä fiilis, ja ensi kerralla mennään sitten vielä paremmin =) Iskä otti radasta videota, mutta lopetti sen vahingossa  jo 4. esteelle, niin jätän sen nyt laittamatta tänne!

Verkasta...

...ja radalta. Huomaa liioiteltu johtava ohja!
Muuten viikonloppu menikin taas Jonin kanssa, kun hän oli lomilla. Perjantaina käytiin Red Hot Chilis-ravintolassa syömässä jonka jälkeen käväistiin ihan nopeasti jokirannassa, ja oli meidän tarkoitus johonkin sieltä vielä mennä, mutta ei jaksetukaan. Vuokrattiin sitten vaan Napapiirin sankarit-leffa ja katsottiin sitä. Olin aika pettynyt tuohon elokuvaan, vaikka sitä on niin paljon hehkutettu. Ei ollut mikään ihmeellinen, vaikka olihan siinä muutama ihan hauska kohta. Lauantaina olin sitten iltaan asti töissä ja vuokrattiin vielä toinen leffa, animaatio Rango, joka oli tosi hyvä ja hauska (ja Rangon ääninäyttelijänä on Johnny Depp!!) Suosittelen =)

Sain Jonilta synttärilahjaksi Harry Potter ja liekehtivä pikari-kirjan, taidanpas aloittaa lukemaan sitä. Ensi viikolla olisi tiedossa Matti Eklundin valmennus Lennillä ja ratsastelua muutenkin. Ja koko ensi viikonloppu vapaata! Jee =) Palaillaan, terppi!

6 kommenttia:

  1. höh tyhmää ku videota ei tullu :( ja inhottavaa jos radan eka tai vika tippuu..x) te oikee näytätte kouluratsukolta ku lennil noi pintelit ja valkoinen huopa..:D

    VastaaPoista
  2. Missä tallilla tuo valmennus on ? itsekkin joskus Matin valmennuksissa käynyt metsäkylän tallilla :)

    VastaaPoista
  3. Janita, no nii'i, iskä ei oikeen osannut käyttää kameraa :D No niimpä, naurettiin Lotan kans et kaikki luulee et ollaan tultu vääriin kisoihin :D Mut Lotta halus laittaa noi pintelit ku tukee kuulemma paremmin? Ja anonyymille, valmennus on Kervan tallilla Ruskolla =)

    VastaaPoista
  4. mä sain just luettuu liekehtivän pikarin! ekaa kertaa enkuks =)

    VastaaPoista
  5. Ja multa saat loput Potterit lainaan jos haluut x)

    VastaaPoista
  6. Mä kerään niit täs pikkuhiljaa ittelleni ni emmä usko et tarviin x) Mut kiitti kumminki xD

    VastaaPoista