Sivut

17. heinäkuuta 2011

Loppuviikko ja Lenneilyä

Heippa!
Torstai sujui töiden merkeissä, joten en sillon tehnyt oikeastaan mitään. Perjantaita vietin sitten yksikseni kaikkea mukavaa touhuten. Nukuin pitkään, söin ihanan tuhdin aamupalan, kävin moikkaamassa ja vähän kuvaamassa Janitaa ja hänen uutta hevostaan Santtua, kävelemässä koirien kanssa, menin uudestaan tallille katsomaan tuntia, jonka jälkeen menin kotiin syömään mansikoita ja kermavaahtoa skumpan kera  <3 On se välillä ihanaa viettää koko päivä omistautuen vain itselleen =) Lauantai-aamulla lähdettiin sitten Jonin äitin kanssa Säkylään moikkaamaan meidän alokasta =) Joni esitteli meille paikkoja ja käytiin munkkikahveilla. Illalla meninkin sitten vaan töihin.

Tänään olin taas ratsastamassa Lenniä. Se oli eilen vapaalla, ja ajattelin, että sillä saattaa taas olla joku ihme vastustelupäivä, niin otin gramaanit käyttöön. Se oli kuitenkin turhaa, sillä Lenni oli alusta asti oikein kiva eikä vastustellut tuntumaa ollenkaan, paitsi kun kiimassa oleva tamma tepasteli lähettyvillä, hänen keskittymisensä vähän herpaantui... :D Lenni on siis ruunattu melko myöhään, ja oriviettiä on vielä jonkin verran jäljellä. Alkuverryttelyjen jälkeen tehtiin lävistäjällä ensin käynnissä pari pysähdystä, ja jatkettiin samaa ravissa. Lenni reagoi oikein hyvin pohkeeseen, eikä ollut hidas ja tahmea, niinkuin se joskus tuppaa olemaan. Tämän jälkeen tehtiin pitkälläsivulla taivutuksia aina vuorotellen molempiin suuntiin ravissa, ja sitten laukassa. Tässäkin Lenni toimi oikein kivasti ja laukka pyöri hyvin ja sitä oli helppo säädellä. Tämän päiväisestä ratsastuksesta jäi siis kaiken kaikkiaan oikein hyvä fiilis, kertaakaan ei mennyt hermot eikä tullut ajatusta, että taaskaan tä ei toimi..! =)

Tänäänkään en saanut uusia kuvia Lennistä, kun ei ollut kuvaajaa, mutta laitan loppuun muutaman vanhan kuvan siitä, kun hänestä ei täällä vielä ole yhtään kuvaa.


Lenniä väsytti ennen tuntia (c) Janita

Kiiltokuvapoika =) (c) Janita



Miia Loposen koulutunnilta

8 kommenttia:

  1. Ketään ei kiinnosta

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi sinulla :) Tekstiä on mukavasti ja se on kiinnostavaa, kuvatkin kivoja.
    Pitää ruveta seurailee :)

    -Heidi
    iminthenightsky.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Nä anonyymit on niin hauskoja :D Hyvä et jotain kiinnostaa, ja kiitos Heidi =)

    VastaaPoista
  4. Kommentoin tänne "ei kiinnosta" mut silti luen sun blogia
    t.ripuli

    VastaaPoista
  5. Mää voin joku kerta kans tulla kuvaa sua ja Lenniä :)

    VastaaPoista
  6. Joo! Vika päivä mennään Vahdol kisoihin ni sinne saa ainakin tulla! :D

    VastaaPoista