Sivut

26. heinäkuuta 2011

Mökkielämää ja muuta

Heppis!
Nyt taitaa tulla aika pitkä postaus, kun on ollut niin paljon tekemistä tässä viime päivinä! Viikonloppuna poikaystäväni tuli ekaa kertaa armeijasta lomille, niin vietin viikonlopun hänen kanssaan, lauantaina käytiin syömässä Amarillossa, ja sen jälkeen elokuvissa katsomassa Harry Potter 7.2, joka oli ihan tajuttoman hyvä! Aika ennalta-arvattava kyllä, mutta niin koskettava ja tunteita herättävä, että kyyneleet tuli monessakin kohtaa silmiin. Suosittelen ehdottomasti!! Sunnuntaina kävin sitten Metsämäessa katsomassa kisoja, ja illalla vuokrattiin Jonin kanssa leffa ja vietettiin koti-iltaa.

Maanantaina Joni lähtikin taas takaisin kasarmille, ja minä lähdin perheen kanssa mökille! Olen ollut siellä viimeksi "kunnolla", siis yötä, ainakin kaksi vuotta sitten, joten oli sielläkin välillä ihan mukavaa käväistä =) Käytiin saunassa, katsomassa hirviä ja peuroja, syötiin mansikoita ja otettiin aurinkoa. Perus mökkimeininkiä siis!


Saku hakee palloa


...ja keppiä...


Pipakin tuli uimaan =)

Ja uimisen jälkeen kunnon mäyräkoira suorittaa turkin- ja parranhoito-operaatiot!

 




Rouva Hirvi =)


Tänään tultiin sitten pois mökiltä, ja menin Pedantiin estetunnille. Vihdoinkin oma opettajamme piti tunnin =) Menin Mummo nimisellä uudella tuntihevosella, joka oli tosi kivan tuntuinen (ja näköinen), vaikkakin vahva ja aika säpäkkä. Aluksi hypättiin muutaman kerran pientä pystyä, jonka jälkeen tultiin innarisarjoja peräkkäin. Lopuksi tähän lisättiin vielä okseri. Tunti meni mielestäni ihan ok, vaikka Mummo olikin hieman kiireinen ja kuumui. Ohjaus oli myös hetkittäin vähän hukassa, ja kun viimeisen kerran tultiin vähän korotettua innaria, Mummo kompuroi kun tuli niin kiireisesti. Tunnista jäi kuitenkin hyvä mieli, ja opekin kehui =)










Että sellasta. Eipä tästä nyt niin pitkä tullutkaan! Huomenna ja torstaina taas Lenniä ratsastamaan, perjantaina Joni tulee taas lomille, ja sunnuntaina mennään Lennin kanssa meidän ensimmäisiin yhteisiin kisoihin! Enkä vielä edes tiedä mihin luokkaan ollaan menossa. Eiköhän sekin viimeistään sunnuntaina selviä :D Tsau =)

7 kommenttia:

  1. Meette Vahdol? :D Mä tuun kisahoitajaks sinne yhel Ramonan oppilaal :D

    VastaaPoista
  2. se näyttää iha käärmeelt tos videos ku se kierii tuol maas :D

    VastaaPoista
  3. Ida, noni voit kuvata meit sit siin samal ;D Pipsa hoitaa turkkiaan <3

    VastaaPoista
  4. Liityin lukijaksi! :) Vaikutat tosi mukavalta ja sulla on kiva hepsu :)

    VastaaPoista
  5. No nä on tuntiheppoja ja mun vuokraheppa mitkä täällä blogissa esiintyy, mutta kiitos kumminkin! =) Toivottavasti tulee joku päivä omakin hepo mistä voi kirjotella!

    VastaaPoista