Sivut

29. heinäkuuta 2011

Happy birthday to... Me!

Jep, tänään on tosiaan siis syntymäpäiväni, 19 vuotta pamahti mittariin. Vielä ei ala ikä painaa, mutta ehkä vuoden päästä kun aletaan käymään kolmea kymppiä voi tulla jonkin näkönen ikäkriisi! No ehkä ei vielä =) No kuitenkin, tämä päivä meni tallilla ja illemmalla jokirannassa. Päivällä olin ratsastamassa Lenniä, mentiin raviradalle ja ajattelin, että oltais laukkailtu ja pistetty sitä kondikseen, mutta eipä me siinä montaa kierrosta ehditty menemään, ennen kuin alkoi kaatosade. Siitä sitten kiireellä sisälle päin, mutta Lenni tietenkin näki jotain mörköjä tallin suunnalla, eikä suostunut aluksi menemään lähellekään juuri kun vettä tuli rankiten, joten kastuttiin sitten läpimäriksi.

Illalla menin Lindan kanssa jokirantaan istuskelemaan ja puhumaan "syvällisiä" Mojitolonkeron ja jätskin kera =)

Ja näin järkeviltä me näytettiin siellä jokirannassa istuskellessa...

Eilen olin myös ratsastamassa Lenniä, meidän oli tarkoitus hypätä isolla maneesilla, kun siellä ei pitänyt olla tuntia, mutta kun päästiin paikan päälle joskus klo. 18.15 aikoihin, niin ilmoitettiin, että seitsemältä onkin tunti. Hypättiin sitten vaan paria pystyä molemmista suunnista ja jätettiin siihen. Lennin kanssa on tärkeää saada laukka kuntoon ja hyvin eteneväksi, muuten hypyistä tulee jotain epämääräistä loikkimista. Harjoiteltiin alkuun laukkapuomeilla, ja ne meni ihan hyvin, vaikka Lenni vähän huolimattomuuttaan kompuroikin. Sitten hypättiin niitä paria pystyä muutaman kerran, ja lopuksi saatiin oikein hyvät hypyt, paikat oli ok ja hypyt pyöreitä, eikä sellaisia syöksymisiä. Toivottavasti menee sunnuntaina yhtä hyvin =) Hypätään siis vain 70cm luokka, ja Lennin omistaja menee 90cm.

Huomenna Joni tulee lomille ja sunnuntaina siis tosiaan kisat, toivottavasti joku tulee kuvaamaan, niin saadaan tännekin vähän kisatunnelmista kuvia, ja toivottavasti kertomus hyvästä radasta! Adios! =)

1 kommentti: