Sivut

13. heinäkuuta 2011

Back in business

Hello!
Mulla on ollut meiän matkan takia nyt melkein 2 viikkoa taukoa ratsastuksessa, mutta kuten otsikosta voi päätellä, satulaan on palattu, ja eilen olin Pedantissa tunnilla ja menin Ellillä. Sijainen piti taas tunnin ja mentiin vaan ympyröillä kaikissa askellajeissa, jonka jälkeen otettiin mukaan puomi, jota mentiin laukassa. Puomitehtävä meni ainakin omasta mielestäni aika kivasti, ja lopputunnista Elli oli rento ja mukava. Elli on yleensä aika tuittupää ja saatta pukitella ja muutenkin temppuilla ja saada murkkukohtauksia, mutta eilen se oli todella nöyrä ja aikuismainen, oikein kiltti! Olin vähän ylpeä siitä =)










Tänään olin sitten taas ratsastamassa Lenniä. Alkuverryttelyt menin taas melko löysin ohjin, ravailtiin ja laukkailtiin ihan rennosti parit kierrokset. Lennille on laukanvaihdot vielä vähän vaikeita, ja kun vaihdoin laukassa suuntaa aattelin nyt huvikseni kokeilla jos se vaikka vaihtaisi laukasta. Ja kappas, sehän vaihto! Ei mikään iso asia mutta tuli ihan kiva fiilis kun ennen en oo sitä saanut laukassa vaihtamaan, omistajakaan ei ole vissiin vielä kauheesti Lennille vaihtoja opettanut. Annoin sitten kävellä hetken jonka jälkeen tehtiin vähän pysähdyksiä ja väistöjä käynnissä (jotka meni melko hyvin..!), sitten ravattiin hetki vaan ympyröillä ja lopuksi kokeilin vielä pari kertaa, että vaihtaako se tosiaan jo laukasta vai oliko se vaan tuuria. No kyllähän se muutaman kerran ihan sujuvasti vaihtoi, vaikka välillä meni vähän säätämiseksi =) Hirveesti en viitsi Lennin kanssa mitään "vaikeeta" tehdä, ettei nuori hevonen mene pilalle (Lenni on vasta 6-vuotias). Loppuravit sitten eteen-alas ja lopuksi käveltiin raviradan ympäri. Lenni raukka oli hiestä märkä, ja hän pääsikin suihkuun ennen iltapalaa =) Eipä oo Lennistä taaskaan kuvia, kun käyn sen kanssa touhuumassa yleensä yksin.

Eikös siinä sitten ollut kaikki. Joni on ollut nyt kaksi päivää armeijassa ja alkaa tulla vähän ikävä =( Palaillaan loppuviikosta!

4 kommenttia:

  1. Jep :DD Mut eilen niit ei tullut yhtään <3

    VastaaPoista
  2. heei miten oot saanu tän blogin ulkoasun muokattuu tälläseks? :D taikun eihä tää oo valmis bloggerin malli niis ulkoasuissa? :)

    VastaaPoista
  3. On on :D Taustaväriks vaan vaaleenpunanen ja sit siel on niin valmiita taustakuvavaihtoehtoi, ni sielt mä tän bongasin =)

    VastaaPoista