Sivut

20. heinäkuuta 2011

Everyday I'm riding!!

Heippis!
No joo, en mä nyt joka päivä tosiaankaan ratsasta, mutta mulla sois LMFAO-Party Rock Anthem päässä niin keksisin sitten tosi "hauskan" otsikon, kun taas vaihteeksi tulee ratsastuspostaus x) Eilen oli sitten taas Lenni-päivä, ja tällä kertaa saatiin Linda kuvaamaan meitä!! Olin jo ihan innoissani, että vihdoinkin saan blogiin tuoretta materiaalia meidän menosta Lennin kanssa! No, ajattelin sitten, että otan vaan kaikki askellajit läpi, että saadaan kivoja kuvia, enkä niin kauheasti rupea "temppuilemaan".  Käynnissä tein parit väistöt, ja ravissa sama juttu, sitten ravissa ja laukassa vähän lyhentelin ja loppuravit taas eteen-alas. Lenni oli jälleen kerran tosi kiva eikä vastustellut ollenkaan, kuunteli oikein hyvin, vaikka välillä meni hieman kiireiseksi. Kotona sitten laitoin kuvat koneelle ja... Siellä ei ollut yhtään hyvää kuvaa! Kyllä ketutti! Sain kumminkin ihan jees videon, niin laitan sen tänne, ja pari hassua kuvaa, vaikka ovatkin laadultaan suoraan sanottuna paskoja! :D


Lenni tykkää aina vähän irvistellä...

Oli pakko laittaa tämä kuva, Lenni näyttää ihan hervottoman läskiltä tässä!

Ja taas Lenni poseeraa, toi on siis sen kieli mikä sen suusta pilkottaa :D





Kylläpäs huomaa muuten hyvin virheensä, kun kattoo videolta omaa ratsastusta! Tossakin mulla on esimerkiksi aivan liian pitkä ohja, ulkoohjantuesta ei ole tietoakaan... No, ensi kerralla tiedän, mihin kiinnittää huomiota. Ja kylläpäs toi video tuli huonolaatuiseksi, kun lisäsin sen YouTubeen =( En oikeen osaa vielä leikkiä ton videoneditointi-ohjelman kanssa, mutta saa nyt tällä kertaa kelvata!


Tänään olin sitten taas Pedantissa estetunnilla, tai siis, "estetunnilla"... Sijainen piti tunnin jälleen kerran, joka alkaa pikkuhiljaa kyrsimään. Vaikka sijaisessa ei sinänsä ole vikaa, hän ei kuitenkaan ole tuntiopettaja, ja olen ratsastuskortin siinä toivossa maksanut, että pääsen meidän oman open tunneille. Toivottavasti hän palaa pian pitämään tunteja... No mutta kuitenkin, menin Ellillä, alkuverkka oli taas aika pitkä, ravailtiin ja laukkailtiin ympyrällä ja mentiin siinä puomia molempiin suuntiin. Sitten hypättiin pienen pientä ristikkoa molemmista suunnista, ja lopuksi tultiin pientä okseria ihan suoralla linjalla. Tunti oli melkoinen pettymys, kun ei taaskaan päästy hyppäämään kunnolla. Elli oli kuitenkin ihan kiva, välillä vähän tahmea ja kova suusta, mutta muuten aika jees. Se ei taaskaan tehnyt mitään ylimääräisiä temppuja, josta olin tyytyväinen!





Aurinko paistoi silmiin!






Kädet taas jossain aivan väärässä paikassa...


Tollasia. Kuvat oli ottanut Riina Dragomir. Torstaina taas Lenneilemään, ja perjantaina Joni tuleekin sit ekoille lomille =) Ollaan ainakin menossa katsomaan uusin Potteri, vihdoinkin!!! Saan ehkä torstaina taas kaverin kuvaamaan meitä Lennin kanssa, mutta jos en niin yritän suostutella äitiä! Hih =) Loppuviikosta tulee taas uutta postausta, siihen asti hejdå!

7 kommenttia:

  1. ja mää voin joku päivä teitäki tulla kuvaa taas :)

    VastaaPoista
  2. ja nii, tosiaan näyttää teidän meno tasaisemmalta ja hienommalta vrt. ku silloin kuvailin teitä, hienoa! :)

    VastaaPoista
  3. Haha, mahtaaks sult löytyy enää aikaa ´, kun oot jokapäivä tallilla? ;D Ois kyl kiva jos joskus tulisit =) Vika päivä mennään sinne kisoihin kai ni sinne saa ainakin tulla! :D Ja joo, nyt viimiset pari kertaa ainakin on mennyt tosi kivasti, vaiks onhan tossa tietty parantamisen varaa viel tosi paljon! Ei olla nyt taas hetkeen päästy tunnil ku on niin huono rahatilanne =( Onneks pian tulee palkka!:D

    VastaaPoista
  4. :DDDDDDDD hienosti heiluu jalat ja et osaa istuu satulassa

    VastaaPoista
  5. Kiitos asiantuntevasta kommentista, mutta etpä taida itse sen parempi olla, kun et kehtaa edes omalla nimellä kommentoida. Noloa sinänsä.

    VastaaPoista
  6. mitä anonyymiydellä on tekemistä sen kanssa, että tietää ratsastuksesta ja siitä, miten oikeasti kuuluu mennä? :D nolonpaa on se, että ei ees myönnä virheitään.

    VastaaPoista
  7. Mitä noloa on kirjoittaa anonyyminä, varsinkin kun kommentit on halventavia? Toivottavasti et kysynyt tosissasi =) Ja en tiedä kenestä puhut kun mainitset tuon, ettei myönnä virheitään. Jos osaat lukea niin tuskin ainakaan minusta puhut. Tai sitten sulla taitaa olla ymmärryksessä vikaa. Ja koska kerran "tiedät ratsastuksesta ja siitä, miten oikeasti kuuluu mennä", niin näytäpä sitten itse mallia!

    VastaaPoista