Sivut

2. kesäkuuta 2012

Viime valmennus ja muuttamista

Huh huh... Muuttaminen on rankkaa, varsinkin kun täytyy maalata koko kämppä ennen muuttoa. Valmennus oli siis jo tiistaina, mutten vaan ole ehtinyt taaskaan kirjoittelemaan... Ehkä sitten muuton jälkeen :D No mutta, asiaan.

Tiistaina oli siis tosiaan Matin valmennus. Aloitettiin pienellä ristikkosarjalla jota tultiin pari kertaa, sitten tehtävä muutettiin pieneksi jumppasarjaksi ja sitä tultiin taas muutamaan kertaan ja vehdattiin sen sarjan kanssa vielä hetki. Tämän jälkeen alettiinkin hyppäämään jo rataa. Tunti meni kokonaisuudessaan ihan ok, Lenni hyppäsi hienosti ja rehellisesti, mutta mä taas siellä selässä säädin kaikkea omaa ja häiritsin hevosta. Joko ratsastan liikaa ja hosun ja huidon tai sitten unohdan ratsastaa kokonaan. On tää vaan niin vaikee laji! No mutta, ihan hyvä fiilis jäi kuitenkin ja Lenni oli hieno =)




Keskiviikko meni töissä ja kämppää siivotessa, torstaina kävin ratsastamassa Lennin ja aloitettiin maalaaminen joka jatkuu kyllä varmaan koko viikonlopun, ei se ollutkaan ihan niin nopea ja helppo homma kuin luultiin... Tänään olin töissä iltaan asti ja huomenna sama juttu, sitä ennen olis taas vuorossa TR:n tunti, siitä lisää taas jossain välissä, kun ehdin kirjoittelemaan! Nyt unten maille, hyvää yötä ja viikonloppua lukijaiseni =)

2 kommenttia: